Бившият президент на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа какво се

...
Бившият президент на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа какво се
Коментари Харесай

Крушарски от Аржентина: Мъката след загубата Саудитска Арабия е огромна

Бившият президент на Локомотив Пловдив Христо Крушарски описа какво се случва в Аржентина, където е сега, след загубата на Лионел Меси и компания от Саудитска Арабия на Мондиала в Катар. „ Гаучосите “ паднаха сензационно с 1:2 в първия си мач на международното състезание.
Прочетете още
„ Такава тъга не съм виждал! Траурът продължава и през днешния ден. Много е тежко. Пълно затишие. Световните организации и обществените мрежи са цялостни със фотоси. С думи е мъчно да се опише. Такъв плач няма… По време на мача, който бе в 7 сутринта локално време, по улиците и куче не можеше да се срещне. Работният ден бе отсрочен. Във фабриката имам 40 служащия и ми е мъчно да ги виждам по този начин сломени. Дойдоха като за заравяне. Който не е бил тук, той не знае какво е футболът в Аржентина, Бразилия, където отивам другата седмица, а и в цяла Южна Америка. Няколко пъти приказвах в последните със заместник-кмета в Мендоса. Той ме убеждаваше, че хората в Аржентина не се тревожат нито за инфлацията, нито за каквито и да е рецесии, стига Аржентина да печели. Убедих се, че е прав. В момента обаче шокът безусловно блокира цялата страна. Плачат по този начин, като че ли е починал президентът. Покъртително! “, показа предприемачът пред Мач телеграф.

Той обаче е очевидец на лагер за гении, който е видял в понеделник. „ Имаше проведен камп за деца от 7 до 12 години на едно стадионче с три подготвителни стадиони, каквито в Локо Пловдив още няма. Сигурно имаше 100 рейса, които доведоха над хиляда участника. Не можах да видя всичко, тъй като имах и други задължения, само че децата бяха следени от треньори и скаути на клубове от цялата страна. Сигурен съм, че някои от тях ще са идващите национали. Хубаво ще е, в случай че и нашите тимове основават бази, с които да притеглят децата. Мащабът може да е друг, само че резултатът сигурно ще е позитивен “, сподели още Крушарски.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР