Бившият президент на БФС и ПФЛ - Валентин Михов, изрази

...
Бившият президент на БФС и ПФЛ - Валентин Михов, изрази
Коментари Харесай

Клакьорите на Перуката се появиха отново

Бившият президент на БФС и ПФЛ - Валентин Михов, изрази вяра, че мачът сред България и Унгария в последна сметка ще се организира. Опитният началник е на мнение, че срещата би трябвало да се организира на цената на всичко.

“Първо желая да изкажа съболезнования за случилото се с Ферарио Спасов и нещастието край Плевен. Много положителен човек бе Феро, от него съм видял единствено хубави неща. Жалко, че по този начин се случиха тези нещастия ”, стартира Михов.

“Мач с Унгария би трябвало да има непременно. Тези противоборства дано се случват по-късно, а в този момент да се вземе решение за излизане от обстановката. Ако се стигне до наказания, може да има доста сериозен минус за българския футбол от тук нататък. В България всеки е против всеки, което ме натъжава. Аз постоянно съм се стремял да поддържам нещо хубаво. Когато съм бил на позицията на Боби Михайлов съм взимал решения, в този момент никой не ми е търсил мнението, с цел да давам съвет ”, добави някогашният началник на футбола ни.

“Защо да няма мач в Пловдив? Нека се спрат за малко работите по стадиона и по-късно да продължат. Да мине мачът без аудитория и да няма проблеми, тъй като само българския футбол може да пострада, в случай че няма среща. Според мен тук има някаква офанзива против настоящето ръководство. Нека всеки има мнение, дано има разногласия, само че да са градивни. Тази обстановка не е за положителното на футбола ни ”, добави Михов пред Спортал.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прикани пред Sportal.bg за разрешаване на проблема към мача на националния тим с Унгария, който заплашва изцяло българския футбол. Както е известно, срещата беше преместена от София на празни трибуни в Пловдив, само че два дни преди идването на унгарците към момента не е ясно дали квалификацията ще се организира.

" За мен мач на националния тим без аудитория е нещо несериозно. Най-добрите футболисти на България би трябвало да бъдат подкрепяни от публиката. Това е пренебрежение и към Илиан Илиев. Без аудитория е все едно да легнеш самичък в леглото. Аз ви споделих към този момент - българският народен тим би трябвало да играе в София! Това не е панаирджийска мечка да я разкараме по всички страни из страната.

Ако се стигне до наказания за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз. Има умни хора там, някой да тропне по масата и при форсмажорни условия да се откри решение на казуса. Иска се ясна и целенасочена работа - а не през днешния ден синьо, на следващия ден бяло, другиден алено. А представяте ли си какво им е на футболистите - събират се отсам и оттова, а не се знае ще има ли мач. Как да си стимулиран и квалифициран да играеш ", сподели босът на първия столичен тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР