Бившият президент и премиер, а сега заместник-председател на Съвета за

...
Бившият президент и премиер, а сега заместник-председател на Съвета за
Коментари Харесай

Медведев подскача, плаши Европа с призрака на комунизма

Бившият президент и министър председател, а в този момент заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев предизвика Запада с прогноза, че след въвеждането на правила за ползване на сила в Европа, ще има купони за храна. Това е неговият коментар на известия в медиите, че от страните, снабдени с газ от разнообразни източници, може да се изисква да го споделят с тези, които не желаят да заплащат на Русия рубли за синьото гориво, предава ТАСС.

" Дебелите европейци, снабдени с газ от разнообразни източници, ще бъдат принудени да го споделят с бедните, само че горди, които не желаят да заплащат на Русия рубли за нашето гориво. Браво, почтени наследници на двамата Карловци - Маркс и Кауцки. Въвеждайки правила за енергопотребление, купоните не са надалеч ", написа Медведев в Телеграм.

Коментирайки известия в медиите, заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия също означи, че " призракът на комунизма най-сетне още веднъж проникна в Европа. "

Испанският в. " Ел Паис " написа, че Европейската комисия възнамерява да утвърди проект на 18 май при положение на вероятно ненадейно прекъсване на доставките на съветски газ. Според изданието Брюксел предизвестява, че при положение на изключителна обстановка от ограниченията ще бъдат наранени съвсем всички сътрудници от Европейски Съюз, защото тези, които разполагат с други източници на доставки, като Испания, ще би трябвало да споделят газа си със страни, наранени от спирането на доставките. Европейските управляващи също ще изискват енергийно нормиране, което ще стартира с промишления бранш, тъй че фирмите в по-малко засегнатите страни да нямат конкурентно преимущество пред тези в по-засегнатите страни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР