Бившият президент Доналд Тръмп се зарече в събота, че ще

...
Бившият президент Доналд Тръмп се зарече в събота, че ще
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ако не бъда избран, ще последва кървава баня

Бившият президент Доналд Тръмп се зарече в събота, че ще има " кървава баня " , в случай че не бъде избран отново през ноември, заключи Ен Би Си нюз.

Коментарите му бяха направени на протест в Охайо, до момента в който Тръмп обсъждаше опцията за усилване на комерсиалната война с Китай поради автомобилното произвеждане. Митингът имаше за цел да притегли гласове за претендента на републиканците за Сената Бърни Морено, който Тръмп поддържа през декември, преди първичните избори в Охайо във вторник .

" Ако слушате, президентът Си - и двамата с него сме другари - само че той схваща метода, по който аз търгувам . Тези огромни чудовищни фабрики за произвеждане на коли, които строите в Мексико сега... няма да наемате американци и няма да ни продавате колите, не.  Ще наложим 100 % мито на всяка една кола , която минава през границата, и няма да можете да продавате тези коли, в случай че бъда определен ", съобщи Тръмп.

" Ако не бъда определен, това ще бъде кървава баня за всички - това ще бъде най-малкото ", добави той. " Това ще бъде кървава баня за цялата страна . Това ще е най-малкото. Но те няма да продават тези коли. Те (китайците) строят големи фабрики. "

По-късно той добави: " Ако тези избори не бъдат извоювани, не съм сигурен, че в миналото ще има други избори в тази страна. "

В отговор на мненията на някогашния президент говорителката на акцията на Тръмп Каролин Ливит съобщи пред NBC News: " Политиката на Байдън ще сътвори икономическа кървава баня за автомобилната промишленост и заетите в този бранш служащи. "
 Съд отхвърли иск на Тръмп за преустановяване на дело
Съд отхвърли иск на Тръмп за преустановяване на дело

Делото е за нелегално владение на секретни документи след напускането на Белия дом

Джеймс Сингър, представител на акцията на президента Джо Байдън, направи изказване след изявлението на Тръмп, като означи, че някогашният вицепрезидент Майк Пенс е оповестил, че няма да поддържа кандидатурата на Тръмп за преизбиране.

" Това е Доналд Тръмп: несретник, който бива надвит с над 7 милиона гласа и по-късно, вместо да се обърне към по-широка публика, удвоява заканите си за политическо принуждение ", сподели Сингър. " Той желае още един 6 януари, само че американският народ ще му нанесе още едно изборно проваляне този ноември , тъй като продължава да отхвърля неговия екстремизъм, привързаността му към насилието и жаждата му за възмездие. "

Преди да стартира речта си, някогашният президент застана и отдаде чест до катедрата, до момента в който от високоговорителите звучеше " Правосъдие за всички " на хор J6, формиран от пандизчии, очакващи съд за присъединяване си в метежа от 6 януари.

Тръмп още веднъж назова хората, които се намират в пандиза за закононарушения, осъществени по време на нападението на 6 януари, " заложници ".
 Тайната интервенция на Доналд Тръмп против Китай
Тайната интервенция на Доналд Тръмп против Китай

Тръмп загатна, че ще предприеме още по-твърд метод към Китай, в случай че бъде избран отново за президент през ноември

" С тях са се отнасяли извънредно и доста незаслужено и вие знаете това и всички го знаят ", сподели Тръмп при започване на речта си. " И ние ще работим по този въпрос още от първия ден, в който встъпим в служба, ще спасим страната си и ще работим с хората, за да почетем тези невероятни патриоти. "

По време на събитието Тръмп сподели също, че някои имигранти без документи " не са хора " , въпреки да добави, че " не му е разрешено да каже това, тъй като радикалната левица споделя, че е извънредно да се каже ". Той също по този начин сподели на католиците да не гласоподават за Байдън.
 Майк Пенс няма да поддържа Тръмп
Майк Пенс няма да поддържа Тръмп

Ключово решение на някогашния вицепрезидент

" Всеки католик, който гласоподава за този дръвник, е вманиачен , тъй като вие сте преследвани ", сподели Тръмп.

Байдън е вторият римокатолик, който в миналото е бил избиран за президент. Джон Кенеди е първият католик, определен за президент на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР