Бившият президент Доналд Тръмп очаквано удари политиката на наследника си

...
Бившият президент Доналд Тръмп очаквано удари политиката на наследника си
Коментари Харесай

Тръмп: Демократите съсипват страната, провалят всички мои добри решения

Бившият президент Доналд Тръмп предстоящо удари политиката на наследника си в Белия дом Джо Байдън и демократите по време на изявление за Fox News. По думите му, новата администрация унищожава всичко хубаво, което той е направил по време на мандата си - решението на миграционния напън от Мексико и други страни, битката с ковид, икономическата рецесия и външната политика. Също по този начин, Тръмп употребява случая, с цел да се разгласи за същинския победител в президентските избори, които са му били " откраднати ".
 Байдън демонтира политиката на Тръмп мигрантите да остават в Мексико
Байдън демонтира политиката на Тръмп мигрантите да остават в Мексико

Вашингтон се ангажира с " възобновяване на безвредна, подредена и хуманна имиграционна система "

Тръмп съобщи пред " Fox News Primetime ", че той и мексиканският президент Андрес Обрадор са построили " страхотни връзки " със взаимен интерес от контрола на противозаконната имиграция и построяването на ефикасна гранична стена. " Имахме доста положителни връзки. Мексинците имаха 28 000 бойци на нашата граница, до момента в който строихме стената и също спираха мигранти на северната им граница от Хондурас, Салвадор и Гватемала ", сподели той. " Днес те влизат. Погледнете. Те влизат от непознати страни. Виждам, че влизат от Йемен. Те идват от Близкия изток. Идват отвред ", сподели той. Това е срам. "

" Те ще унищожат страната ни, в случай че не създадем нещо по въпроса. " упрекна Тръмп демократите. Според него, Байдън към този момент е подкопал напредъка, реализиран от администрацията му във връзка с националната сигурност и инспекцията на търсещите леговище. " Честно казано, страната ни не може да се оправи с увеличението на мигрантите. Това е рецесия, каквато рядко сме имали и сигурно в никакъв случай не сме имали на границата. Но тя ще се утежни доста повече. "

Всъщност, стената по границата бе мотив за спорове с мексиканските управляващи.

На въпрос дали някогашния президент дали ще предложи на своите поддръжници непринудено да се имунизират против ковид, откакто сега забележителна част от републиканците са скептични, Тръмп отговори утвърдително. " Бих ", отговори Тръмп. " Бих предложил на доста хора, които не желаят да го получат и доста от тези хора гласоподаваха за мен, почтено казано. Но още веднъж имаме своите свободи и би трябвало да живеем съгласно тях и аз също съм склонен с това. Но това е страхотна, безвредна ваксина и е нещо, което работи. " Тръмп съобщи, че фармацевтичните компании и FDA работят " непрекъснато " за създаване на другите имунизации. Припомняме, че по-рано стана ясно, че Тръмп и брачната половинка му Мелания са били имунизирани през януари в Белия дом. Не стана ясно обаче с коя ваксина. Двамата също по този начин прекараха ковид. Тръмп преди този момент бе измежду скептиците във връзка с вируса и защитните ограничения.
 Тръмп имунизиран против ковид през януари
Тръмп имунизиран против ковид през януари

Във Флорида прикани хората да се ваксинират

По време на изявлението си Тръмп също опроверга Байдън и демократите за повишаването на цените на газа, след като изпълнителната заповед на новия президент лимитира производството и превоза на американската сила. " Когато виждам какво се случва, бяхме енергийно самостоятелни. Цените на газа се повишават с доста по-бързи темпове, в сравнение с никой не е виждал от дълго време. Имахме доста ниски цени на газа и все пак имахме повече работни места в енергетиката, в сравнение с в миналото е имало ", сподели Тръмп. Тръмп сподели, че до момента в който Байдън и неговата партия се стремят към покачвания на налозите и това ще бъде опустошително за стопанската система.

и щата Джорджия за загубата на изборите през 2020 година с повече от 7 милиона гласа. Той продължава да твърди, че цялото следствие против него е откровена машинация. Припомняме, че през февруари, прокурорите в най-многолюдния окръг на американския щат Джорджия образуваха наказателно произвеждане по отношение на траялия с месеци напън на някогашния президент Доналд Тръмп за оповестяване на недействителни на резултатите от президентската конкуренция в щата, който по-конкретно включваше Тръмп да се обажда на щатския секретар Брад Рафънспъргър, за

Експрезидентът към момента е колеблив по отношение на кандидатирането си за президент за вота през 2024 година. По думите му, той първо чака републиканците да си върнат контрола над Камарата на представителите (долната камара на Конгреса) през 2022 година, макар че социологическите изследвания и в този момент му дават поддръжка.
 Тръмп мълчи за изборите 2024 година, те към момента са надалеч...
Тръмп мълчи за изборите 2024 година, те към момента са надалеч...

В първите си изявленията след напускането на Белия дом
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР