Бившият президент Доналд Тръмп напусна своя процес за гражданска измама

...
Бившият президент Доналд Тръмп напусна своя процес за гражданска измама
Коментари Харесай

Тръмп блъсна AG Джеймс в пресата от „бижуто“ на неговата компания за недвижими имоти, заплашена от граждански процес за измама в Ню Йорк

Бившият президент Доналд Тръмп напусна своя развой за гражданска машинация в Ню Йорк в четвъртък, с цел да провежда конкурентна конференция на един от „ бижута ” от портфолиото си от недвижими парцели – които може да загуби поради делото на основния прокурор Летиция Джеймс.

77-годишният Тръмп продължи офанзивите си против Джеймс от емблематичния си небостъргач на Уолстрийт 40 в низък Манхатън, до момента в който държавни юристи се върнаха в правосъдната зала на малко повече от миля разстояние, с цел да изнесат заключителните си изказвания по делото, което можеше да види някогашния президентът санкции към 370 милиона $.

„ Тя има сериозен синдром на разстройството на Тръмп “, сподели той за основния прокурор, удвоявайки рефрена си, че е бил жертва на нейния политически стимулиран лов на вещици.

„ Доказахме този случай толкоз безапелационно. Много пъти сме желали ориентирана присъда. Те нямат никакви обстоятелства. Те нямат никакви доказателства против нас “, продължи Тръмп.

„ Милиони и милиони страници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР