Бившият премиер се закани да задържи отново Борисов и заяви,

...
Бившият премиер се закани да задържи отново Борисов и заяви,
Коментари Харесай

Кирил Петков готви ареста на Бойко Борисов за втори път

Бившият министър председател се закани да задържи още веднъж Борисов и съобщи, че първият арест е бил „ единствено началото “

Нов, още един арест за Бойко Борисов възнамерява експремиерът Кирил Петков в първите дни на м. октомври. Това в прав текст съобщи той по време на конференция, където разгласи, че е завел дело за клюка против водача на ГЕРБ поради изказванията, че държавното управление на „ Продължаваме промяната “ е купувало безценен съветски газ посредством медиатори. „ Арестът на Бойко Борисов беше първата стъпка, само че няма да е последната. Ще продължим и след 2 октомври “, уточни Кирил Петков.

„ Това, което видяхме е, че до момента в който не си оправим правораздаването, няма да можем да си довършим работата. Но нашата концепция след 2-ри октомври е тъкмо това “, добави той.

Наши източници, близки до досегашните ръководещи издадоха, че тематиката за ареста на Борисов ще бъде основна в идната предизборна акция. Високоплатените PR специалисти от Израел са анализирали, че върхът в доверието и благосклонностите към Петков е бил маркиран навръх 18 февруари т.г., когато  се реализира противозаконното съгласно съда задържане на някогашния министър-председател. Малко по-късно, със започването на войната в Украйна, благосклонностите към тандема Петков-Василев потеглиха стремително надолу, а парламентарното им болшинство се пропука, което докара до идните предварителни избори.

Ето за какво, в случай че желае най-малко малко да се оправдава в очите на електората си, екипът на „ Промяната “ цялостен месец по време на акцията ще би трябвало да дава обещание, че Борисов още веднъж ще бъде спретнат на топло. С този обезверен ход се чака консолидацията на всички „ анти ГЕРБ “ гласоподаватели към Политическа партия. В синхрон с рекомендациите на скъпите еврейски консултанти, във Facebook към този момент се появиха подгряващи колажи и крилати изречения на тази тематика, означават наблюдателни читатели. В околните дни се чака да се задействат стотици хиляди интернет ботове (бел.ред – машинно генерирани профили) и тролове, които да зоват за отмъщение и кавга с Бойко Борисов, чийто рейтинг хвърчи в небесата на пук на политическото инженерство, означават социолози.

Източник: crimesbg.com
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР