Бившият премиер провеждаше политика на козируване, прегръдки и целувки. България

...
Бившият премиер провеждаше политика на козируване, прегръдки и целувки. България
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Борисов провеждаше политика на козируване, прегръдки и целувки

Бившият министър председател организираше политика на козируване, обятия и целувки. България по доста въпроси остана с неразбираема позиция. Ние виждаме в какво унизително състояние се бе сложил Борисов пред Ердоган. Познавам Кирил Петков - той е прагматичен човек и търси решение на проблеми. Не съм чул той да споделя Балкански съюз.

Някои от страните имат съществени спорове сред себе си. За Балкански съюз не може да става дума. Говорим за разширение на Европейски Съюз. Бизнесът не може да реши проблеми сред Сърбия и косово- България и РСМ. Но казвайки за прагматизма на премиера, преди да се създадат идващите стъпки, би трябвало да се направи разбор. Много е значимо това да се случи и с казуса със Северна Македония.

Ние също желаеме нещата да стават по-бързо. Нека да се видят за какво 4 години нищо не се случва във взаимодействие на двете страни. По създание беше спряно осъществяване на контракта. Дали България не е дала мотив за това? Анализ ще отговори на този въпрос.

След интервала на застоялост, на нас са ни нужни пакет от ограничения за доверие. Виждам решение в препоръчаните от Кирил Петков работни групи. Трябва да има неприкритост на историческата комисия. Важно е да има комисия по равноправието и правата на индивида.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР