Борис Джонсън изразява мислите си относно преговорите с Русия предвид вероятното убийство на Пригожин

...
Бившият премиер на Обединеното кралство Борис Джонсън смята, че вероятното
Коментари Харесай

Бившият премиер на Обединеното кралство Борис Джонсън смята, че вероятното убийство на Евгений Пригожин, финансист на частната военна компания Вагнер (ЧВК), няма да има е било възможно, освен ако не е било наредено от руския президент Владимир Путин, и следователно е доказателство за безполезността на преговорите с диктатора.

Източник:Джонсън в последната си колона за Daily Mail, както съобщава European Pravda

Цитат:„И със сигурност има едно очевидно очевидно заключение от луциферианското падение на Евгений Пригожин. Вижте този падащ самолет, всички вие които ми казват, че можем да имаме решение чрез преговори или че трябва по някакъв начин да насърчим украинците да търгуват със земя за мир."

Подробности: Джонсън подчертава, че каквото и да се е случило със самолета Пригожин беше включено, очевидната му смърт не можеше да се случи без заповедта на Путин.

„Путин стои разобличен като гангстер и неговата абсурдна телевизионна „почит“ към мъртвите вагнеровци е направо от страниците на „Кръстникът“. .. С тези убийства Путин се превръща пред очите ни в азиатски деспот, който убива бившия си фаворит, само за да покаже кой е шефът, наслаждавайки се на неговата безпощадност", каза Джонсън.

Бившият британски премиер обяснява, че Откритото желание на руския президент да предизвика САЩ го прави популярен в страни, които са скептични към Запада.

„Ако Путин победи в Украйна, това би било катастрофа за демокрацията в целия свят. Ако Путин победи, това би било реабилитация на всички онези, които казват, че не можеш да разчиташ на Запада и че те няма да се придържат към теб и да доведат докрай“, каза държавникът.

< p>Джонсън добави още, че вместо да се занимават със съдбата на Путин, съюзниците на Украйна трябва да запазят подкрепата си за държавата, която той е решил да поеме.

История: По-рано украинският външен министър Дмитро Кулеба коментира невъзможността за преговори между Киев и Москва, като припомни мистериозната самолетна катастрофа с лидера на групата Вагнер Евгений Пригожин, който преговаряше и с руския диктатор Владимир Путин.

Вечерта на 23 август руските медии и Руската федерална агенция за въздушен транспорт заяви, че самолет, превозващ Евгений Пригожин, лидер на ЧВК "Вагнер", се е разбил в Русия. Съобщава се, че 10-те души на борда, включително заместникът на Пригожин, Дмитрий "Вагнер" Уткин, са загинали.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Следвайте ни в Twitter, подкрепете ни или станете наш патрон!

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР