Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната Кирил Петков се

...
Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната Кирил Петков се
Коментари Харесай

Закана! Кирил Петков обяви съдбата на България

Бившият министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков се закани, че партията му, която се сплоти с " Демократична България ", ще има 130 депутати в идващия парламент.

" България нито е дребна, нито е слаба, ориста на страната зависи от всички нас. Дойде време разделно, всички би трябвало да се обединим. Оттук-нататък си подаваме ръце и променяме България. Ще бъдем над 130 депутати в идващия парламент ", съобщи той в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.
-->
По думите му Съединени американски щати са видяли, че 600 млн. лв. са влезнали в джоба на хазартните босове. За глобите " Магнитски " Петков добави, че те са посочили потребността от правосъдна промяна, защото в този момент правораздавателната система не работи в полза на обществото.

Българското общество не може да чака повече избавител, 50 цивилен организации заявиха, че застават зад нас, добави Петков. Изрази признателност, защото задачите им са били припознати от гражданските организации.

Направихме доста неточности, само че не направихме нито една неточност от предумисъл, сподели Петков. Изтъкна, че са нараснали 3 пъти пенсиите, без да бъдат вдигани налозите, а в това време в бюджета няма недостиг.

Допълни, че едни бюджетни остатъци най-после на годината този път не са отишли при 5-6 компании, а са били дадени на пенсионерите.

Има капацитет, в случай че почистим корупцията, тези средства да отиват при хората, сподели още Кирил Петков.

За концепцията за импийчмънт на президента Радев Кирил Петков съобщи, че наблюдават дейностите на президента и не са харесали изявленията му в Брюксел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР