Бившият председател на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП)

...
Бившият председател на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП)
Коментари Харесай

Гугутката призова феновете на Левски към обединение

Бившият ръководител на Националния клуб на последователите на Левски (НКП) - Владимир Владимиров - Гугутката, прикани почитателите на “сините” към обединяване. Той направи това посредством надъхващ пост в профила си във Facebook. Публикуваме думите му без редакторска интервенция.

Крайно време е да се обединим, само че в действителност. Нека всички фракции и фактори в тях да загърбят минали случки, думи и обиди.

В идващите няколко седмици би трябвало да подкрепим тима си. Ние(НКП) пари за екскурзии нямаме, само че и нямаме потребност от тях, тъй като за разлика от други ЛЕВСКИ си има задоволително почитатели. Надявам се Южна дивизия, както и всички момчета от най разнообразни групи да са на линия, тъй като Левски има потребност от тях. Надявам се Тръста и всички, които членуват в него, да са на линия. Надявам се Фонда, форума... тази, онази или друга секта да са на стадиона, а освен пред компютъра, тв приемника или в чата. Нека тези и ОНЕЗИ, да бъдат подготвени за безрезервна поддръжка.Един за всички, всички за ЛЕВСКИ! Призовавам всички левскари да се завърнат на стадиона в името на обичания клуб...
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР