Бившият председател на БСП Сергей Станишев разкритикува Корнелия Нинова за

...
Бившият председател на БСП Сергей Станишев разкритикува Корнелия Нинова за
Коментари Харесай

Станишев критикува Нинова за атаката срещу Гергов: Неприемливо е за БСП

Бившият ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев разкритикува Корнелия Нинова за проведената, по думите му, акция против водача на БСП-Пловдив Георги Гергов.

Тази акция, която се надигна, заклеймяваща Георги Гергов, явно проведена, явно не е най-разумното нещо, съобщи Станишев в утринния блок на NOVA. Според него някой е решил, че той е комфортна цел посред акцията за избор на нов водач на партията, счита някогашният ръководител на Българска социалистическа партия. Всеки може да изрича своето мнение, не приема Станишев заклеймяването на Гергов по тази причина, че е подкрепил дейностите на държавното управление за преодоляване на епидемията от ковид.

Станишев повтори, че няма желание да се кандидатира за водач на партията.

" Ще работя за мощна Българска социалистическа партия. Нямам желание да вземам участие в това. Имам задоволително задължения като водач на ПЕС ", съобщи Станишев

Станишев акцентира, че по време на такава рецесия, като сегашната, ролята на опозицията е доста деликатна, тъй като би трябвало единство на политиците, само че и в това време не и безкритичност. Той уточни, че в такава рецесия и ролята на опозицията е доста деликатна, тъй като би трябвало да се търси единението, само че не и безрезервно. " Когато има рецесия, хората чакат политиците би трябвало да си приказват ", безапелационен е Станишев.

Президентът на ПЕС Сергей Станишев похвали кабинета за подхванатите здравни ограничения за ограничение на болестта от ковид, само че окачестви като незадоволителни обществените и икономическите. Неравенството се задълбочава, установи Станишев. Той подчертава върху дребните и междинните компании, които ще понесаг най-големите вреди. Станишев настоя за това, че към този момент в действителност е належащо да проработи стопански щаб за ограничение на вредите от рецесията върху стопанската система. " Много е стеснен броят на тези компании, които могат да се употребяват от икономическите ограничения, като да вземем за пример, 60/40 ", означи президентът на ПЕС. Лошото е, по думите му, че със обществената отдалеченост е повишено и общественото неравноправие и от ден на ден хора са обеднели.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР