Бившият полузащитник на Литекс и ЦСКА Еуджен Трика даде откровено

...
Бившият полузащитник на Литекс и ЦСКА Еуджен Трика даде откровено
Коментари Харесай

Бивш ас на ЦСКА и Литекс: Имах трудно детство, пасях кравите и козите

Бившият полузащитник на Литекс и ЦСКА Еуджен Трика даде искрено изявление в родината си Румъния. Той призна, че е имал доста мъчно детство преди да направи кариера във футбола. За последно Трика бе ментор в Университатя Крайова.

„ Бях част от едно оскъдно, оскъдно семейство. Бяхме четирима братя и живеехме в Теслуй. Най-щастливият интервал в живота ми бе детството. Израснах в провинцията, където живеех до 7-годшна възраст. Бях дружно с кравите и козите. На 6-7-годишна възраст работех през целия ден. Берях ябълки, сливи и според от това, какъв брой кашона събирах, те ми плащаха”, спомня си Трика в изявление за локалните медии.

Трика стартира кариерата си в Университатя, след което минава в Стяуа Букурещ. Именно в отбора на гранда Трика записва най-силния си интервал. За отбора от румънската столица той записва 130 мача преди да направи трансфер в Литекс. В Ловеч Трика играе в интервала 2003 – 2005 година. Следва къс престой в Макаби Тел Авив преди още веднъж да се завърне в България и да облече фланелката на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР