Бившият полузащитник на Байерн (Мюнхен) - Щефан Ефенберг вярва, че

...
Бившият полузащитник на Байерн (Мюнхен) - Щефан Ефенберг вярва, че
Коментари Харесай

Бивш футболист на Байерн остава оптимист за отбора дори при загуба на титлата

Бившият полузащитник на Байерн (Мюнхен) - Щефан Ефенберг има вяра, че може да има позитиви за клуба, в случай че баварците не съумеят да завоюват 11-а поредна купа в Бундеслигата. “Баварците ” ще осведомен последния кръг на немския шампионат с закъснение от 2 точки от Борусия (Дортмунд) на върха във краткотрайното класиране и ще победи с трофея единствено в случай че завоюва гостуването си в Кьолн, а “жълто-черните ” не победят Майнц 05.

" Може би всичко ще се срине в събота, с цел да насочи тимът вниманието към това, което би трябвало да се свърши, с цел да бъде по-добър през идващите няколко години. Педиодът, който следва е извънредно значим за бъдещето на клуба ", съобщи Ефенберг пред немската медия Munchner Merkur/tz.
 Президентът на Байерн продължава да се надява на купа Президентът на Байерн продължава да се надява на купа
Изпълнителният шеф Оливер Кан и спортният шеф Хасан Салихамиджич бяха подложени на критика, че не откриха заместител на нападателя Роберт Левандовски преди сегашния сезон и за промяната на старши треньора Юлиан Нагелсман с Томас Тухел през март. Вследствие на това баварският клуб отпадна от Шампионската лига и шампионата за Купата на Германия на 1/4-финал и е на границата да загуби шампионската купа в Бундеслигата за първи път от 2012 година Въпреки това Щефан Ефенберг показва преданост към управлението на клуба и им пожела триумф в развиването на тима.

" Не бих обърнал тил на Оливер и Хасан. Това няма нищо общо с другарството, което имам и с двамата. Бих споделил същото и за Борусия Дортмунд, в случай че нещата не се развият добре в събота. Стабилност и неизменност в управлението са най-важните неща. Дори в сложните времена ", добави Ефенеберг.
 Кан: Имам възприятието, че всичко се разпада Кан: Имам възприятието, че всичко се разпада
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР