Бившият полеви лекар на Военновъздушните сили Емери Смит, популярен като

...
Бившият полеви лекар на Военновъздушните сили Емери Смит, популярен като
Коментари Харесай

Емери Смит: „Работил съм с извънземни същества и техните космически кораби.“

Бившият полеви доктор на Военновъздушните сили Емери Смит, известен като „ доносника на Черния план “, твърди, че е работил в подземна биологична лаборатория намираща се в Съединените щати.Емери дава обширни отчети за аутопсии на над 3000 извънземни екземпляра и 1200 летателни апарата.


Смит споделя, че „ извънземни същества и техните аварирали или хванати галактически кораби имат технология, която може да преобрази света подобен, какъвто го познаваме “.Емери се причислява към Военновъздушните сили на Съединените щати през 1990 година, откакто приключва младши военни стратегии в гимназията. Изпратен е в базата Лакленд в Сан Антонио, Тексас, след което е трансфериран в свръхсекретната Военновъздушната база Къртленд в Ню Мексико, където работи като хирургичен помощник и фелдшер в болничното заведение, както в базата, по този начин и отвън нея.Той твърди, че извънземните „ летящи чинии “ са най-вече „ органични и свързани с водача “, могат да бъдат „ изпълнени с живот и просветеност “ и да „ трансформират формата си “.
Смит декларира:„ В тези Проекти съм виждал доста разнообразни НЛО и в действителност работех с корабите и телата, тъй като са свързани.Много от извънземните галактически кораби са органични, което значи, че заради честотата на генетичната ДНК и честотата, която излъчват, единствено лидерът може да ръководи дадения летателен уред. Това е сходно на притежаването на домакински любим или транспортно средство, което реагира единствено на притежателя си.Четете още: Уникално изявление с Пол Хелиър за извънземните, НЛО и Междузвездната войнаТези галактически кораби са безусловно невероятни. Те нормално се построяват в Космоса, употребявайки хармоници и периодичност. Извънземните могат да „ съживят “ транспортен съд, като внедрят в него изкуствен интелект, схващане или и двете, и го свържат с лидера му.Работил съм върху разнообразни аварирали „ летящи чинии “, някои от които към момента излъчват невероятна сила в Космоса, 30 години по-късно. Формата им е друга – типичен сфери, яйцевидни и дискови форми.Има и междуизмерни апарати, които могат да трансформират формата си. Могат да наподобяват като светлина и да трансформират атомната си конструкция, с цел да се трансфорат в твърдо вещество, тъй че тези типове обекти са малко по-сложни от тези, за които чуваме в поп културата и по малкия екран. “Смит има вяра, че тази технология „ хиляди години напред “ е скривана от обществото, а големите корпорации се „ борят “ за достъп до технологиите им.В изявление на Емери Смит споделя още:„ Тези галактически кораби в действителност могат да минават сред измеренията, могат да трансформират формата си и по-късно мигновено да се озоват на разнообразни планети, в разнообразни измерения, в разнообразни области на Космоса.Те имат своя лична атмосфера, гравитация и повърхност, която са проектирали от кораба, и която ги държи изцяло затворени в него.Усъвършенствали са телепортацията, позволявайки на тялото да се свие в личното си жилищно пространство. Тъй като не го усещат, те могат да пътуват с милион километри в час и внезапно внезапно да завият да вземем за пример надясно.Защото те са в личната си холографска Вселена, където следват научни логаритми. “Смит твърди, че извънземната технология има капацитета да трансформира фундаментално човешкото битие посредством даване на безвъзмездна сила и революционни медицински лекувания.
Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР