Бившият плеймейкър на и настоящ такъв на Кевин-Принс Боатенг се

...
Бившият плеймейкър на и настоящ такъв на Кевин-Принс Боатенг се
Коментари Харесай

Боатенг: Милан играе най-добрия футбол в Италия с неизвестни играчи

Бившият плеймейкър на и сегашен подобен на Кевин-Принс Боатенг се изрече доста ласкаво за настоящия състав на “росонерите” и техния треньор. Той беше част от последния шампионски отбор на гранда от Милано, който подвигна Скудетото през сезон 2010/11.

“Тогава имахме много първенци:, Робиньо, Кларънс Зеедорф,, и. Дори и да не играехме най-хубавия си мач, знаехме, че някой от тях ще ни донесе успеха. Противниците ни се опасяваха от нас. Сега там виждам тим, като това е нещо, на което не бях ставал очевидец от много време. Всеки оказва помощ на другия, държанието им е положително. Съперниците се опасяват от тях като тим. Щом виждаш по какъв начин Ибра чества на трибуните, значи там има дух. Наистина могат да завоюват Скудетото. Милан играе най-хубавия футбол в Италия с играчи, които не са известни. Например аз не знаех кой е, само че той направи съвършен мач против.
“Milan play the best football in Italy with players who aren’t well known. For example, I didn’t know who Saelemaekers was, but he played a perfect match against Fiorentina.”

- Kevin-Prince Boateng
— Italian Football TV (@IFTVofficial) сътвори колектив и щом извличаш най-хубавото от своите играчи, значи си огромен треньор. Въпреки това, всичко щеше да е друго, в случай че почитателите можеха да са на стадиона. Да играеш на “Сан Сиро” е тежко, би трябвало да имаш темперамент. Играчите без темперамент се усещат по-свободни без почитателите по трибуните. Трансфера ми в Монца? Нямах никакви подозрения. Преди 10 години Силвио Берлускони и Адриано Галиани ме взеха от Портсмут в най-хубавия тим в света. Нуждаеха се от помощ и аз им споделих “да”. Да изведа Монца до Серия “А” би било като извоюваното Скудето с Милан. Забавлявам се, атмосферата не е същата като в мачовете от елита, само че още веднъж се усещам млад - единствено футболни и елементарни неща, както и естествени стадиони”, разяснява Боатенг пред “Ла Република”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР