Бившият офицер от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия

...
Бившият офицер от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия
Коментари Харесай

Сензационна новина за Сергей Скрипал

Бившият офицер от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия се реалокираха в Нова Зеландия. Това оповестиха английският вестник Sunday Times.

Позовавайки се на източник в държавното управление на Англия, че Скрипал се е преместил в Нова Зеландия откакто над година беше в тайна квартира на секретна работа MI6.

Друг източник удостоверява, че някогашният офицер на ГРУ и щерка му са "получили нови имена и поддръжка, с цел да стартират нов живот ".

По одобрение на английските управляващи, Скрипал и щерка му бяха отровени в британския град Солсбери през март 2018 година Инцидентът предизвика огромен интернационален скандал. В Лондон считат, че е бил токсичен с веществото А234, с присъединяване на съветската страна. Москва изрично отхвърля това.

Руският външен министър Сергей Лавров през месец май 2018 година разгласи, че делото на "Скрипал " се разпада пред очите им при отсъствието на каквито и да са доказателства за виновност на Русия. Във Англия не предоставиха никакви документи за следствие и не позволиха контакти на Скрипал с медиите, осведоми съветската организация.

Сергей и Юлия Скрипал бяха отровени с новичок в английския град Солсбъри през март 2018 година Те оцеляха, само че минимум други трима бяха отровени, в това число и британката Даун Стърджис, която умря.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР