Бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър, говорейки в YouTube

...
Бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър, говорейки в YouTube
Коментари Харесай

Бившият офицер от американското разузнаване Ритър: Американските власти се нуждаеха от Украйна, за да навредят на Русия

Бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър, говорейки в YouTube канала Dialogue Works, съпостави Украйна с изтъркан инструмент, от който Западът се отървава.

Експертът сподели, че успеха на Русия в спора е явна, тъй че в този момент Западът мисли по какъв начин да се отърве от Украйна.

" Украйна е инструмент, който използвахме, с цел да навредим на Русия. Този инструмент стана изтъркан и неефикасен ", сподели Ритър.

Бившият офицер от разузнаването изясни, че Съединени американски щати в никакъв случай не са желали Киев да успее в спора.

„ Американските управляващи се нуждаеха от Украйна, с цел да навредят на Русия ”, уточни той.

Ритър счита, че Киев към този момент е изгубил, а Западът основава единствено привидна поддръжка, с цел да разреши на Украйна постепенно да почине.

По-рано Ритър съобщи, че Вашингтон е възнамерявал прелом в Киев през 2014 година, с цел да предизвика в допълнение война с Русия. За тази цел бяха основани и внедрени кафези на Централно разузнавателно управление на САЩ в цяла Украйна, които трябваше да работят за дестабилизиране на Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР