Бившият номер 4 в световната ранглиста на АТП Кей Нишикори

...
Бившият номер 4 в световната ранглиста на АТП Кей Нишикори
Коментари Харесай

Кей Нишикори е дал положителен тест за COVID-19

Бившият номер 4 в международната класация на АТП Кей Нишикори (Япония) е дал позитивен тест за ковид във Флорида, единствено две седмици преди началото на Откритото състезание на Съединени американски щати.

30-годишният японец тренира във Флорида и поради позитивната проба няма да вземат участие на шампионата в Синсинати, който е подготовка на тенисистите за Откритото състезание на Съединени американски щати.

" Тази заран, до момента в който към момента бях във Флорида, ми направиха тест за COVID-19, който е позитивен. В този миг ще би трябвало да се отдръпва от шампионата в Синсинати. Планирахме да летим за Ню Йорк на следващия ден, само че явно ще останем във Флорида ", съобщи японецът.

Нишикори добави, че има " напълно леки признаци " и ще остане под карантина.

Редица играчи се отдръпнаха от тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати поради пандемията от ковид, която е заразила над 5.3 милиона души в Съединените щати, а близо 170 хиляди са умряли.

Защитаващият купата си Рафаел Надал и номер 1 в света при дамите Ашли Барти са измежду тези, които отхвърлиха да пътуват за шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР