Бившият номер 1 в тениса Новак Джокович отнесе сериозни критики

...
Бившият номер 1 в тениса Новак Джокович отнесе сериозни критики
Коментари Харесай

Сръбски политик нарече Джокович идиот“ заради подкрепата за Хърватия

Бившият номер 1 в тениса Новак Джокович отнесе съществени рецензии в родината си Сърбия, откакто разгласи, че поддържа тима на Хърватия на Световното състезание по футбол.

Сърбите отпаднаха още в груповата фаза на Мондиала, а преди няколко дни Джокович, който сега играе на Уимбълдън, съобщи, че се надява Хърватия да завоюва трофея.

" Подкрепям Хърватия. Знам кой тим желая да видя да подвига трофея ", съобщи Ноле, който през вчерашния ден си обезпечи място на четвъртфиналите в „ Ол Ингланд Клъб “, където е печелил три пъти купата.

Думите му провокираха остра реакция в Сърбия, като членът на ръководещата партия на Александър Вучич - Владимир Джуканович, назова Джокович „ глупак “.

Джуканович сега е на отмора в Гърция, само че това не му попречи да подлага на критика тенис звездата, публикувайки видео в Инстаграм.

" Само идиоти биха подкрепяли Хърватия. Не те ли е позор, Новак? Всички, които поддържат Хърватия, са психопати или луди и би трябвало да бъдат затворени в лудница. Джокович е народен воин и аз му благодаря, само че по какъв начин не го е позор да поддържа Хърватия. Толкова доста сърби от Крайна те поддържат, а ти подкрепяш страната, която ги изгони ", съобщи Джуканович, представен от БГНЕС.

В същото време президентът на Сърбия Александър Вучич не скри, че е подкрепял Русия в четвъртфиналния мач с Хърватия. " Това е мое право. Сърбия е демократична страна и всеки може да поддържа който си желае ", разяснява Вучич.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР