Бившият номер 1 в световната ранглиста Анди Мъри заяви, че

...
Бившият номер 1 в световната ранглиста Анди Мъри заяви, че
Коментари Харесай

Анди Мъри: Не чувствам натиск да играя отново, но ако тялото ми позволи, ще се опитам

Бившият номер 1 в международната класация Анди Мъри съобщи, че не е напрегнат непременно да се върне към тениса, откакто претърпя интервенция по бедрото по-рано тази година, само че ще се опита да го направи, в случай че тялото му разрешава това. Трикратният първенец на шампионатите от " Големия шлем " сподели по време на Откритото състезание на Австралия през януари, че непрекъснатата болежка в хълбока ще го принуди да напусне спорта, само че предишния месец разкри, че след процедурата през януари към този момент не усеща болежка.

" Удрях топката от неподвижна позиция, не правех никакво придвижване ", сподели Мъри пред BBC преди началото на лондонския маратон през днешния ден, където беше поканен да даде старт на конкуренцията при мъжете. " Не усещам напън да играя още веднъж, само че в случай че тялото ми разреши, ще се опитам ", добави британецът.

По-рано този месец Мъри разгласява къс видеоклип в обществените медии, който демонстрира по какъв начин ударя топката в стена на открит корт, а по-късно пусна и видеоклип, в който играе голф. " Бедрото ми е в действителност добре, не вземам участие болки. Щастлив съм и се веселя на живота си ", добави Мъри.

Британецът обмисля да играе на двойки на " Уимбълдън ". Турнирът от " Големия шлем " на трева стартира на 1 юли в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР