Бившият номер 1 в света Роджър Федерер ще има повече

...
Бившият номер 1 в света Роджър Федерер ще има повече
Коментари Харесай

Роджър Федерер проговори за състоянието си

Бившият номер 1 в света Роджър Федерер ще има повече изясненост през април-май дали ще успее да се завърне на корта след третата интервенция на коляното, която го извади от игра през втората половина на предишния сезон.

40-годишният швейцарец не е играл от "Уимбълдън " предишното лято, когато отпадна на четвъртфиналите.

"Предстоят ми доста забавни и значими месеци. Към момента към момента не мога да търча и да върша натоварващи извършения със скачане. Надявам се да стартира да упражнявам пълноценно в идващите седмици и по-късно ще забележим по какъв начин ще реагира тялото ми ", сподели Федерер в изявление за един от спонсорите си, представен от Ройтерс.

Въпреки неяснотата към бъдещето, именитият швейцарец към момента е стимулиран да печели титли.

"Повече изясненост ще има април-май, само че към момента съм стимулиран за победи, в случай че физическото положение ми го разрешава ", сподели още Федерер.

Той похвали огромния си противник Рафа Надал, който излезе отпред във безконечната ранглиста по титли от Големия шлем, спечелвайки 21-а купа от Шлема след триумфа на Откритото състезание на Австралия.

"Беше прелестно да видя страстите на Рафа след толкоз мъчно реализирана победа. Рафа ми сподели, че не се усеща добре физически, само че съумя да завоюва трофея. Той е образец за всички ", сподели още Федерер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР