Бившият номер 1 в света Анди Мъри се класира за.

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри се класира за.
Коментари Харесай

Анди Мъри продължава след епичен среднощен мач

Бившият номер 1 в света Анди Мъри се класира за. Британецът се оправи с представителя на домакините Танаси Кокинакис след 5:45 часа игра. 35-годишният Мъри победи след 4-6, 6-7(4), 7-6(5), 6-3, 7-5. Мачът приключи след 4:00 часа сутринта локално време, само че не усъвършенства върха.. Тогава те завършиха в 4:34 сутринта – връх за всички шампионати от Големия шлем.

Това е най-дългият мач в кариерата на Анди Мъри. Той обръща дуел от 0:2 до 3:2 сета за 11-и път в кариерата си.

Двамата започнаха да играят в четвъртък и приключиха в студа в петък – температурата падна под  15 градуса. Британецът завоюва 196 точки, а Кокинакис – 192. Общо те записаха 171 печеливши удара и 107 непредизвикани неточности.

Това беше вторият следващ петсетов дуел тази седмица за трикратния притежател на трофеи от Големия шлем. Мъри, който играе с изкуствена става, във вторник отстрани поставения под номер 13 Матео Беретини.

„ Наистина е необикновено, мъчно ми е да намеря верните думи. Танаси сервираше необикновено, бях подложен на същинска бомбандировка. Просто имам огромно сърце “, сподели Мъри. „ Случвало ми се е доста пъти да върша поврат от 0:2, това ти оказва помощ да намериш правилния път и ето, че не преставам да го върша. Изпитвам наслаждение от играта и това ме радва. Винаги съм обичам да се боря и в никакъв случай не съм криел страстите си. Знам, че това не постоянно е прелестно, изключително когато страстите са отрицателни. Благодаря на всички, които останаха до толкоз рано сутринта. Това те зарежда, макар че множеството почитатели бяха за Танаси “, добави британецът. В идващия кръг той излиза против Роберто Баутиста Агут от Испания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР