Бившият национален защитник и настоящ кандидат за кмет на предстоящите

...
Бившият национален защитник и настоящ кандидат за кмет на предстоящите
Коментари Харесай

С над 340 мерки Планът Манолова реконструира София


Бившият народен бранител и сегашен претендент за кмет на идните локални избори на 27 октомври Мая Манолова разгласи на публично събитие пред публицисти своята стратегия за ръководство на София в 23 ограничения до 2023 година

Документът съдържа 23 ограничения до 2023 година, развити в пет стълба - " София - светла, интелигентна и честна ", " София - чиста, уютна и зелена ", " София - комфортна и подредена ", София - с грижа за жителите ", " София - привлекателна и заможна ". Освен упоменатите 23 ограничения, развити в петте стълба Манолова ще разчита на още над 340 ограничения.

Основните акценти в петте съществени стълба са ориентирани в региона на цифровата община, референдуми и публични поръчки на блокчейн платформа , жителите и медиите да участват на съвещанията на Столичния общински съвет и на районните приемни кметове, неувеличаване на локалните налози, референдум за ориста на инсталацията за горене на боклуци и пълне проверка на " Топлофикация " и всички общински сдружения.
 Манолова
Манолова " слага в плик " компанията, която печели една от " бързите поръчки " за електробуси

По думите й става въпрос за непрозрачно харчене на голям запас

Останалите задания пред Манолова, в случай че завоюва локалните избори, ще бъдат ориентирани върху дотъкмяване на Околовръстния път и започване на вътрешни градски кръгове за разтоварване на трафика , няма да има привилегии за паркиране на висши общински чиновници, 4-годишна стратегия за създаване и ремонт на тротоарите, създаване на паркинги в центъра, ясла и градина за всяко дете, съответни ограничения за чист въздух и възобновяване на фасадите на историческите здания в столицата.

Бившият омбудсман си слага за цел и три нови трасета до метрото - до Околовръстния път в посока Божурище, до кв. " Слатина " и зала " Арена Армеец ", до Симеоновския въжен превоз и ИКЕА. Тя дава обещание и 5 нови трамвайни трасета, бърза писта за стартъпи, възобновяване на лятната къпалня Мария Луиза в Борисовата градина , разделно събиране на отпадъците, ежедневен достъп до Витоша, прекъсване на презастрояването, изцяло развиване на Северна София, 11 нови парка, София без външна страна и общински посоки за доктор експерт и проучвания в общинските здравни заведения за уязвимите групи.
 Общинските съветници на ГЕРБ в СОС упрекнаха Манолова в непросветеност
Общинските съветници на ГЕРБ в СОС упрекнаха Манолова в непросветеност

Заради изнесените данни за публичните поръчки

Манолова съобщи, че за всички ограничения, които предлага, ще отговоря тя. " За всяко дейтвие, за всяко решение, без да се укривам, върху компаниите, върху заместник-кметовете и зад партийните централи. Така ще променим досегашния модел за ръководство на столицата и няма да има кмет в сянка. Така ще си върнем похитения град ", закани се тя.

Заради историите на хората, някогашният народен бранител осъзнала, че би трябвало да дава отговор, с цел да може да бъде потребна, да взема решение проблемите на обществото и поради това взела решението да се кандидатира за кмет. " Вие сте първите, с които ще обсъдя по какъв начин ще давам отговор, с кого и по какъв начин ще го направя ", увери някогашният народен бранител.
 Общинските съветници на ГЕРБ в СОС упрекнаха Манолова в непросветеност
Общинските съветници на ГЕРБ в СОС упрекнаха Манолова в непросветеност

Заради изнесените данни за публичните поръчки

След месеци столичани ще би трябвало да вземат решение от кого и по какъв начин желаят да бъдат ръководени. Дали хората желаят още поправки на ремонта , още заградени градинки, още неефективни ограничения против чистия въздух и други въпроси, би трябвало да намеря отговор на 27 октомври , уточни Манолова.

Тя желае да трансформира София в една съвременна европейска столица - чиста, зелена, честна и без външна страна. Манолова упорства столицата да бъде ръководена от жителите и с гласа на хората да бъдат вземани значимите решения.

По думите й през днешния ден столицата диша мъчно и е време София да си поеме въздух. Манолова акцентира, че ще бъде въведен по този начин наречения бял билет , с който жителите да пътуват изцяло гратис в дните с високо замърсяване на въздуха.

В управническата си стратегия Манолова планува още реорганизация на манастирите към София в така наречен Софийска Света гора, основаване на мобилна мултиезична апликация за историческите забележителности, културния плакат, заведенията за хранене и хотелите в столицата.
 Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова за кмет на София
Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова за кмет на София

Соцводачът желае сериозен диалог по концепциите на левицата за локално управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР