Бившият национал на Австралия Хари Кюъл ще се присъедини към

...
Бившият национал на Австралия Хари Кюъл ще се присъедини към
Коментари Харесай

Икона на Ливърпул отива в Селтик и ще помага на треньорите

Бившият национал на Австралия Хари Кюъл ще се причисли към щаба на мениджъра на Селтик Анге Постекоглу. 43-годишният Кюъл е без работа, откогато бе уволнен от Барнет предходната година след едвам четири месеца отпред на отбора от Националната лига на Англия.

Постекоглу разкри, че е решил да не прибавя към първичния тип на щаба си и на него му оказва помощ Джон Кенеди, до момента в който Стивън МакМанъс, Гавин Страхън и Стиви Уудс оформиха треньорския щаб. Въпреки това, след спечелването на шампионската купа на страната и Купата на Лигата през миналата акция, Постекоглу се е обърнал към някогашния нападател на Ливърпул и Лийдс, който ще дойде като треньор в първия тим на „ детелините “.

Кюъл се размина с това да работи дружно с Постекоглу както в националния тим на Австралия, по този начин и в Мелбърн Виктори, само че преди разкри основен съвет от 56-годишния експерт. „ Това, което Анге ми сподели, и аз го запомних, бе да бъда себе си. Веднъж щом започнеш да слушаш други хора, попадаш в беди “, показа тогава някогашният австралийски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР