Бившият национал Ивайло Чочев подсили новака в елита , въпреки

...
Бившият национал Ивайло Чочев подсили новака в елита , въпреки
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не можем да плащаме на Чочев по 20-30 хиляди

Бившият национал Ивайло Чочев укрепи новака в елита, макар че интерес към него имаше от страна и на. Президентът на " белите " Венцеслав Стфанов беше сигурен, че Чочев ще подпише с " белите ", само че това не се случи.

" Ние не можем да предложим на Чочев тези финансови условия, които му дават те. 20-30 хиляди лв. заплата... Това са доста пари. Фантастични числа. При нас няма късмет състезател да получава такива пари. Имахме кардинална сделка с него, тъй като той знае, че когато се възвърне и изиска да излезе отново на открито, няма да го спра. Докато там, като е подписал 2-3-годишен контракт, ще се преценява с техните условия. Всеки си прави сметката, той си знае за какво избра тях ", сподели Стефанов пред " Тема Спорт ".

Босът на Славия разяснява и загубата с 0:3 от в петък вечер.

" Крив мач. Първият им гол падна в неприятен миг, в края на полувремето. Рано ни се контузи главен състезател - Ради Кирилов, който постоянно взема решение мачовете ни. Просто не ни потегли играта. Има и такива дуели. Забравяме ги и гледаме напред. Няма лесни мачове. Който мисли, че има такива - грубо се лъже. не беше в групата поради упования трансфер в чужбина. Ще забележим кой ще е тимът. Предполагам, че ще допълним групата с някой нов състезател. Ще извадим и момчета от школата ", показа още Стефанов. efbet Лига 2 кръг, петък 14 август  Лудогорец 3:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР