Бившият национал и играч на ЦСКА Мартин Петров е сезирал

...
Бившият национал и играч на ЦСКА Мартин Петров е сезирал
Коментари Харесай

Източиха 3,8 млн. лв. от сметките на Мартин Петров в българска банка

Бившият национал и състезател на ЦСКА Мартин Петров е сезирал прокуратурата за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от банковите му сметки в УниКредит Булбанк АД. Това оповестява в. " Труд ", като прецизира, че писмото е заведено на 17 ноември тази година.
Пред вестника той удостоверява, че измамата е реалност: " За страдание тази спекулация е реалност. Не мога да допускам, че сходно хищничество може да се случи и то в страна от Европейския съюз. Изкарах парите си в чужбина, почтено и пред очите на света, само че ги вложих у нас. Ангажирах за мой юрист по случая корифея в комерсиалното право Тодор Табаков. Надявам се той да помогне най-после да има правдивост. Друга развръзка ще е позор за страната ни ".
Петров е научил за измамата на 18 август 2017 година при посещаване в клон на банката. Тогава схванал, че трудовият контракт на назначения му от трезора персонален банкер Ирина Ч.А. е преустановен още преди 10 месеца. В този интервал обаче уволнената служителка продължавала да дава на Петров информация за неговите сметки, депозити и интервенции. Той не бил наясно, че банковите извлечения са подправени.
Пред кореспондент на източници от банката обявиха, че уволнението на въпросната Ирина има общо с проблема на футболиста . " Няма по какъв начин да изнесем повече информация поради банковата загадка, само че мога да кажа, че има общо ", оповестиха те.
" Много преди Мартин Петров да каже за самата обстановка ние сме сезирали прокуратурата . Към момента няма развиване по сигнала ни, тече инспекция. Прокуратурата ревизира както нашия сигнал, по този начин и този на Мартин Петров. Все отново това е безизходен проблем, допускам, че няма по какъв начин да стане от през днешния ден за на следващия ден ", обявиха от банката.
От там прецизираха, че откакто въпросният банков чиновник е уволнен - тя е почнала работа в друга банка, като обаче не се знае дали все още продължава да е на работа там.
Мартин Петров има искания към вътрешния надзор на " УниКредит Булбанк ". А също такa и по тази причина, че не е известен за уволнението на въпросната служителка и не е получавал информации от трезора за придвижването на парите му . Той упорства да се проверява и опцията да е станал жертва на проведена незаконна група.
От банката са коментирали случая и пред в. " Труд ": " Клиентите на банките са предпазени с банкова загадка. Ако реши, клиент може да направи обществени изказвания за връзките си с банки, само че ние нямаме право да предоставяме каквато и да е информация - да я потвърдим или опровергаем в медиите. В случай, че който и да е клиент оспори заплащания в банката, правим задълбочена инспекция и сътрудничим на виновните органи ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР