Бившият национал Благой Георгиев гостува в Sportal TV, където говори

...
Бившият национал Благой Георгиев гостува в Sportal TV, където говори
Коментари Харесай

Благой Георгиев: ЦСКА срещу ЦСКА е малко смешно

Бившият национал Благой Георгиев гостува в Sportal TV, където приказва за своята футболна школа. Бившият полузащитник на Славия, Алавес, Цървена звезда, Дуисбург, Терек, Амкар, Рубин и Оренбург благодари на " Уинбет Арена " и разяснява някои настоящи тематики, свързани с родния футбол.

" Много работа има, а аз мислех, че ще е нещо елементарно. Дай боже до 1 август да е готово всичко. " Уинбет " направи една прелестна база. Тя има най-модерният балон, три дребни терена, които могат да станат огромен терен, на който да се играе професионален футбол. Разполага с най-модерното покритие, с коркови тапи – такова няма на никое място на Балканите сега. Това е най-модерното, най-удобното за игра. Тази база дава всички най-хубави условия, които са нужни. Има и шест чисто нови тенис кортове. От заран до вечер съм въз основата и се занимавам напълно с работата, обвързвана с нея. Най-важното е България да основава положителни футболисти, които да оказват помощ на националния тим.

С Венци Стефанов в никакъв случай не съм се карал и нямам какво да разделям с него. Нямам никакъв проблем с Венци, уповавам се и той няма с мен. Може би малко се пресилиха нещата. Против него не съм споделил и няма да кажа в никакъв случай нищо – той ми е дал пътя във футбола. Информацията за Вардар не желая да я разясня, някой някъде ни видял, че приказваме... Това са нелепости. Формата на тимовете след пандемията няма да е тази, която сме привикнали да виждаме. Вижда се, че са изгубили темп, гледах няколко контроли. Едно е да тренираш у дома, друго е да си на стадиона. Знам го от опит. Очаквам доста контузии – играчите не са готови, имаха малко време за подготовка. Надявам се, че няма да са тежки контузиите, само че сигурно ще има. Не желая да разясня протичащото се отвън спорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР