Бившият наставник на Левски - Ясен Петров призна, че отново

...
Бившият наставник на Левски - Ясен Петров призна, че отново
Коментари Харесай

Ясен Петров: Бях щастлив в Левски, бих работил отново в България

Бившият ментор на Левски - Ясен Петров призна, че още веднъж би работил за " сините ". Специалистът пази хубави мемоари от престоя си на " Герена ", акцентирайки, че този клуб му е дал доста познания и мощ.

Към днешна дата обаче " пловдивския Джанини " желае да продължи кариерата си в чужбина, по-точно в Китай

" Винаги съм " отворен " да се върна да работя в България, в случай че има такава опция, само че не непременно и в случай че нещата в действителност са стойностни. Нямам проблем да работя в България, само че на този стадий това не стои на дневен ред ".

" От Левски си потеглих доста обогатен. Този клуб ми даде доста познания и доста мощ, тъй като душевен се калих ужасно доста. Естествено, аз съм дал моята сила, само че също и клубът ми е дал. Видях доста и изпитах страхотни страсти, тъй като в групите на Лига Европа стадионът беше цялостен. Това в никакъв случай няма да го не помни. Няма да не помни хората с факлите. Само хубави мемоари. Наистина бях благополучен в този интервал ", съобщи Петров за предаването " Код Спорт " по ТВ +.

" Това са естествени неща. В Левски, в ЦСКА, в този момент в Лудогорец задачите и условията са високи. Очакванията на почитателите също са огромни. Когато нещата не се случат, естествено първи ще си замине треньорът. Това са естествени неща и когато човек ги одобри и разбере, тогава няма да има чак толкоз огромна мъка ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР