Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев отправи сериозни думи към

...
Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев отправи сериозни думи към
Коментари Харесай

Сакалиев: Знам как ще свършат мачовете на Лудогорец с Верея и Ботев, титлата се решава извън терена

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев насочи съществени думи към Лудогорец и методът, по който съгласно него разградчани работят в борбата за купата. Тя съгласно Сакалиев, най-малко що се отнася до Лудогорец, се взема решение отвън терена. Сакалиев даже съобщи, че занапред е наясно, че Лудогорец ще завоюва мачовете си с Верея и Ботев в първата шестица поради околните връзки на управленията на двата клуба. Според него също така Лудогорец премира други тимове, с цел да играят на 100% против ЦСКА. Пред „ Домът на футбола” той въпреки всичко изрази очаквания, че „ червените” могат да стигнат до купата.

„ ЦСКА е единственият тим, който желае да реши купата и Купата на терена. Според мен има тимове, които вземат решение тези неща отвън терена. Това слушам от мои сътрудници, това следя аз. Чувам, че избрани тимове оферират пари, с цел да играят на 100% против ЦСКА”, показа Сакалиев, а на въпрос, дали става дума за Лудогорец, отговори: „ Да кажем да”.

„ Всичко би трябвало да се взема решение на терена. С някогашни мои сътрудници коментирахме тези обстановки, и те към този момент са спрели като мен. ЦСКА сега е във напредък, само че с цел да бъда реалист, мощно се надявам ЦСКА да стане първенец, което ще е мъчно. В тази шестица едно 90% един тим си е обезпечил най-малко 12 точки.”

„ Мога да ти кажа авансово мачовете сред Лудогорец и Верея, и Лудогорец и Ботев по какъв начин ще свършат. С победа на Лудогорец всички мачове. Виждам нещо преднамерено. На 90%. Не желая да влизам в детайлности, само че когато се случи това нещо, отново ме предложения и ще ти го кажа. Това са догатки, мои догатки.”

„ Тези тимове ще се хвърлят на ЦСКА, на 100%. На базата на това, че Лудогорец, Верея и Ботев имат по-близки връзки, сред управленията. Не влизам в детайлности. Обещавам, че когато се случи тази моя прогноза, ще кажа защо става въпрос.”

„ Силно се надявам, ЦСКА ще направи всичко допустимо това да се случи, само че дали другите фактори ще разрешат, това е обособен въпрос. Съдийството и другите тимове са факторите.”

„ ЦСКА си дава ясна визия, че мъчно ще завоюва купата поради тези неща. Ще се съсредоточат върху Купата. Два мача са (срещу Левски), нека още в първия дуел се решат нещата за нас. Надявам се и за в бъдеще да бъдат същински и почтени мачовете (между Левски и ЦСКА).”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР