Бившият нападател на Спартак (Варна), Септември (София) и Созопол -

...
Бившият нападател на Спартак (Варна), Септември (София) и Созопол -
Коментари Харесай

Бивш нападател на Спартак ще продължи кариерата си в малтийската Висша лига

Бившият нападател на Спартак (Варна), Септември (София) и Созопол - Иван Колев ще продължи кариерата си в шампионата на Малта, откакто подписа контракт с тима на Сайрънс, заяви www.maltafootball.com.

26-годишният футболист е 10-ото ново попълнение на тима от курорта Сейнт Полс Бей, който ще се опита да се показа по-добре от предишния сезон. Иван Колев е роден в Казанлък, наследник е на известния колоездач Веско Колев. Юношеската му кариера минава главно в Славия и в първите сезони в мъжкия футбол играе във Втора и Трета лига. Общо в професионалния футбол е вкарал 53 гола (всички във Втора лига) в 167 мача. Колев имаше главен принос за промоцията на Спартак (Варна) в елита, защото предходната година в 24 мача наниза 10 гола във второто равнище на футбола у нас.

През предходната година тимът на Сайрънс приключи на 7-о място в 12-членната елитна лига на Рицарския остров, само че получи същинска известност в България, откакто изтеза оптимално ЦСКА в дебютното си присъединяване в шампионата Лига Европа през сезон 2020/2021.
 Ивайло Петев: Ще е забавно да забележим какво ще покажат Лудогорец и Динамо (Загреб)
Ивайло Петев: Ще е забавно да забележим какво ще покажат Лудогорец и Динамо (Загреб)

Спомням си чудесно мачовете отпреди 10 години, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР