Бившият нападател на Ман Юнайтед Дуайт Йорк говори за напускането

...
Бившият нападател на Ман Юнайтед Дуайт Йорк говори за напускането
Коментари Харесай

Славен нападател на Манчестър Юн каза истината за Роналдо

Бившият нападател на Ман Юнайтед Дуайт Йорк приказва за напускането на Кристиано Роналдо.

" Обикновено не разясня вести, свързани с Манчестър Юнайтед, тъй като към момента съм дипломат на клуба и имаме страхотни връзки. Но това, което Кристиано направи, не ме изненада. Малко преди да отпътува за Австралия (Йорк стана треньор на австралиеца Макартър), се озовах на мястото на Манчестър Юнайтед и разговаряхме половин час. Знаех, че не е удовлетворен от протичащото се в клуба. Той го изрази доста намерено и почтено. Беше трагичен.
-->
Роналдо сподели, че клубът не се развива по метода, по който той желае. Той имаше избрани условия към нов треньор. Чувствах, че нещо ще се случи, в случай че обстановката не се промени. Беше бомба със закъснител, която щеше да избухне.

Знам, че Роналдо в действителност обича Манчестър Юнайтед. Той искаше да върне клуба на върха. Но той ясно усещаше, че може да направи това единствено в случай че е водач, който ще бъде почитан по метода, по който би трябвало да бъде. Без него Юнайтед нямаше да е покрай мястото, където беше през предишния сезон. Мисля, че усещаше, че не получава признанието, което заслужаваше, че беше подложен на критика прекалено много. Той стигна до точката, в която сподели: " Стига толкоз ". Усети, че клубът не върви в мечтаната от него посока.

Роналдо искаше да бъде водач, само че не му се даде опция. И бомбата избухна ", сподели някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР