Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Сити Крейг Белами (43

...
Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Сити Крейг Белами (43
Коментари Харесай

Тъжната история на Крейг Белами, който днес живее като осъден на смърт

Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Сити Крейг Белами (43 г.) публично разгласи, че няма пари да заплати задълженията си, заради което разгласи банкрут.

Той се отдръпна от футбола през 2014 година, след което се оказа неприятен предприемач, като влезе в няколко неприятни вложения, поради които загуби всички пари, които завоюва на терена.
 Ким към този момент е горещо мечтан и от Ливърпул
Ким към този момент е горещо мечтан и от Ливърпул

Кореецът прави извънреден сезон с екипа на Наполи

" Последните 5-6 години пребивавам като наказан на гибел и единствено очаквам кой от кредиторите ще ме довърши. Вече нищо не ме прави благополучен, нямам финансово бъдеще, нито мога да владея нещо. Искам това да бъде предизвестие към останалите футболисти. Мнозина ще си помислят, че съм заложил и съм изпил парите, само че това са неща, които не са ме интересували. За страдание заложих на доверчиви хора и изгубих. Навсякъде, където отидох, ме мамеха и ме ограбваха, тъй като мислеха, че даже няма да виждам, че имам доста пари. Чувствам се отговорен, че не споделих " не " на никого, който изиска помощ, тъй като тези хора към този момент ги няма, когато нуждая се от помощ.

" Имах най-хубав другар, на който помогнах да си стъпи на краката, да живее с мен и най-после това ме ограби ", сподели Белами.

Роденият в Кардиф уелсец стартира кариерата си в Норич, като с изключение на за Ливърпул и Сити е играл още за Блекбърн, Селтик, Нюкасъл, Уест Хям и Кардиф Сити. Сега работи като помощник на Венсан Компани в тима на Бърнли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР