Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба критикува остро сините след

...
Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба критикува остро сините след
Коментари Харесай

Дидие Дрогба с остра критика към Челси

Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба подлага на критика остро " сините " след отпадането от Шампионска лига.

Дрогба, който завоюва шампионата с Челси през 2012-а, изгледа реванша от четвъртфиналите против Реал (Мадрид) на " Стамфорд Бридж ", до момента в който работеше като анализатор за френския канал " Canal+ ".

" Този тим имаше своята класа по време на ерата на Абрамович, само че през днешния ден това липсваше - разяснява Дрогба. - Тежко е да гледаш в профил по какъв начин се отнасят с някои хора. Трябва да се върнат към предходните полезности в клуба. Това не е моят Челси, към този момент не различавам клуба. "

След като купи Челси, Тод Боели направи цялостна чиста в организацията на клуба. Президентът Брус Бък, изпълнителният шеф Марина Грановская и именитият вратар Петър Чех, който се бе завърнал на " Стамфорд Бридж " като консултант, бяха уволняване.

Челси ще би трябвало да се помири, че ще приключи сезона без трофей, както и с неналичието на европейски футбол следващата година. " Сините " са едвам 11-и в класирането на Висшата лига и мъчно ще се преборят за Европа в оставащите няколко кръга.

Новите притежатели вложиха над 600 милиона евро в нови попълнения през последните два трансферни прозореца, само че тимът е в серия от четири следващи загуби и няма победа в последните си седем мача.

" Трябва да стартираме да вървим малко по малко още веднъж. Не бива да прибързваме. Всички влагат, само че и стават по-добри - нещо, което не се вижда в нашия състав ", добави Дрогба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР