Бившият нападател на Байерн Мюнхен и световен шампион с Германия

...
Бившият нападател на Байерн Мюнхен и световен шампион с Германия
Коментари Харесай

Легенда на Байерн отправи остри критики към клуба

Бившият нападател на Байерн Мюнхен и международен първенец с Германия от 2014 година Мирослав Клозе има вяра, че решението на управлението на клуба да се раздели със старши треньора Томас Тухел е било прекомерно преждевременно.

" Трябваше да имат малко повече самообладание с треньора и да му дадат време, тъй че футболистите да схванат концепциите му ", съобщи Клозе пред изданието ran.de.
 Тухел напуща Байерн още на следващия ден? Баварците към този момент имат любимец за негов правоприемник
Тухел напуща Байерн още на следващия ден? Баварците към този момент имат любимец за негов правоприемник

Ето кой е той

Той си напомни обстановката при някогашния ментор на Байерн Луис ван Гаал, казвайки: " ние, играчите, в началото не разбирахме нищо и осъзнахме нещата едвам след три-четири месеца ".

С Ханзи Флик, Юлиан Нагелсман и Тухел, Байерн ще смени трима треньори в последните три години. " Всеки от тях има своя философия и разчита на друг вид футболисти и своя лична система. Трябва да се внимава, с цел да не загуби клубът своето ДНК, тъй като това е рисково ", сподели още Мирослав Клозе.

Той добави, че би желал да види треньора на Байер Леверкузен Шаби Алонсо да наследява Томас Тухел.

" Този преобладаващ жанр на игра е тъкмо каквото одобрявам и каквото в действителност желае Байерн. Би било ужасно, в случай че съумеят да го изкушат да пристигна в Мюнхен ", продължи 45-годишният някогашен нападател.

Байер Леверкузен е водач във краткотрайното класиране в Бундеслигата с 64 точки след 24 кръга, а първенецът Байерн Мюнхен е втори с 54 точки все още.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР