Бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов май изглежда най-доволен

...
Бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов май изглежда най-доволен
Коментари Харесай

Бившият на Златка я срази след раздялата ѝ с Благо

Бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов май наподобява най-доволен в актуалната обстановка в персоналния живот на тогавашната си избраница.

ММА боецът не криел насладата си пред близки другари от раздялата сред Златка и Благо, а повода е ясна - преди години, когато той бе по отношение на русокоската и двамата заговориха и за женитба, тя му изневери с брата на поп фолк звездата Борис Дали - Велислав Делибалтов.

Сега това, което му е предизвикала тогава Златка, ѝ се връща с цялостна мощ, уверен е Валентинов. " Най-после ѝ се върна! Видя какъв брой е гадно и унизително да изневеряваш и да слагаш рога " - коментирал пред другари той, написа " Уикенд ".

Златка и Георги се сгодиха пред очите на хиляди българи преди четири години. Малко по-късно обаче, се разделиха поради невярност от страна на плеймейтката, която се отдаде на пристрастености с Велислав непосредствено зад сцената на шоуто.

Малко по-късно плеймейтката се метна и в обятията на Благо Джизъса и по този начин още повече нарани Георги, който бе другар с някогашния футболист. Днес Валентинов се радвал, че набожният мачо постави рога на русото прелъщение и тя зае мястото на рогоноската, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР