Бившият на Джей Ло реши да не остане по-назад и

...
Бившият на Джей Ло реши да не остане по-назад и
Коментари Харесай

Дженифър Лопес отпразнува рождения си ден на яхтата на най -богатия украинец

Бившият на Джей Ло реши да не остане по-назад и означи персоналния си празник по същия метод, само че в забавна компания

Целият свят интензивно следи събирането на Бенифър, както шеговито назовават двойката Бен Афлек и Дженифър Лопес. Междувременно публицистите виждат забавни детайлности.
Наскоро кралицата на поп музиката Дженифър Лопес отпразнува 52 -ия си рожден ден. Този път единствено най-близките участваха на празника в Сен Тропе. Рожденичката провежда сантиментално пътешестване на първокласна яхта с обичания си Бен Афлек. За наслада на френските папараци двойката сподели възприятията си, прегръщайки се и целувайки се безпределно.
И до момента в който почитателите се възхищаваха на двамата, публицистите схванаха детайлности за яхтата, която горещата латина нае за своя празник. Оказа се, че 85 -метровата яхта „ Валери “ на стойност 130 милиона $ принадлежи на най -богатия човек в Украйна – Ринат Ахметов.
Построена през 2011 година, яхтата има шест палуби, обслужвани от специфичен асансьор. А на борда има 20-футов басейн и джакузи. На горните палуби има хол, кино и няколко каюти.
Известно е, че тази година Ринат Ахметов – притежател на минни и металургични предприятия – оглави класацията на най -богатите хора в Украйна съгласно Forbes. От 1996 година Ахметов е президент на футболния клуб Шахтьор. Състоянието на предприемача се прави оценка на седем и половина милиарда $. В листата на най-богатите хора на планетата сега той се подрежда на 322-ро място.
Ахметов има и елитни недвижими парцели на Лазурния бряг. През 2020 година предприемачът придобива имението на някогашния крал на Белгия Леополд – вилата „ Кедърс “. Сградата, апропо, е считана за най -скъпия парцел в света. За историческия замък, издигнат през деветнадесети век, Ахметов брои двеста милиона евро. През годините имението с четиринадесет спални чакаше своя богат покупател. Факт е, че нямаше искащи да го купят – не всеки е подготвен да заплати толкоз пари за „ курортна къща “. Очевидно обаче за Ахметов сумата изглеждаше изцяло допустима. Представители на неговата капиталова компания SCM Holdings Limited обявиха, че олигархът преглежда тази покупка като дълготрайно печеливша инвестиция.
Любопитно съвпадане?
Известно е, че към този момент някогашната двойка Алекс Родригес и Дженифър Лопес годишно честват рождения си ден единствено с два дни разлика (певицата е родена на 24 -ти, а бейзболистът – на 26 юли). Но този път те очевидно са решили да отпразнуват празника си по същия метод – на първокласни яхти във френския курорт, обичан от артистите. Не е известно какъв брой от дълго време Алекс е възнамерявал пътуването си, само че съвпадението е неуместно изненадващо. Феновете на артиста са уверени, че спортистът към момента не може да се успокои след раздялата и по всички вероятни способи се пробва да притегли вниманието на обичаната си жена. Освен това, в случай че Лопес отпразнува 52 -ия си рожден ден сама с Бен Афлек, тогава Родригес реши да не губи време за дреболии и предложения няколко млади дами при него едновременно.
Заслужава да се означи, че Алекс и Джей са двойка от 2017 година. Влюбените минават през доста спорове – съгласно слуховете Родригес неведнъж е изневерявал на певицата – само че в това време са съумели да останат другари. Те даже оповестиха решението си да се разделят по малкия екран по време на взаимно изявление.

Раздялата беше огромно отчаяние за почитателите на двойката. Всички към този момент чакаха сватбата на певицата и спортиста, която самите те бяха възнамерявали … Близки до двамата оповестяват, че Лопес е основател на раздялата, а самият Родригес желал да върне обичаната си. Сега западните медии настояват, че Родригес въобще не има намерение да пусне латината си по този начин елементарно. Слуховете настояват, че той възнамерява да направи всичко допустимо, с цел да завоюва още веднъж сърцето на поп звездата.

И по този начин, неотдавна той разгласява в Instagram резултатите от сполучливото си намаляване (в края на краищата, както знаем, самата Джей Ло към момента е в отлична форма с помощта на постоянните тренировки и вярната диета) и показа архивни снимки-спомени от дните, когато са дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР