Бившият младежки национал Лъчезар Котев беше продаден преди няколко дни

...
Бившият младежки национал Лъчезар Котев беше продаден преди няколко дни
Коментари Харесай

Лъчезар Котев: Сигурен съм, че Арда ще постигне целите си

Бившият юношески национал Лъчезар Котев беше продаден преди няколко дни от Арда (Кърджали) на съветския Химки. Той към този момент изигра две контролни срещи с новия си тим, който е на подготовка в Анталия. Часове след успеха на Арда над Септември при подновяването на efbetЛИГА, Котев даде особено изявление за клубния уебсайт на към този момент някогашния му тим. Химки е на предпоследното 15-о място в съветската Висша лига с 12 точки, единствено на една зад гранда Локомотив (Москва) и Факел (Воронеж). Така че Котев и новите му съотборници ще имат сложната задача да се спасят.

- Лъчо здравей, по какъв начин си към този момент в новия тим?

- Здравейте. Първо желая да поздравя всички мой някогашни съотборници с успеха, която бе доста значима на старта. Иначе съм добре, всичко е наред одобриха ме добре в новия тим и се надявам за в бъдеще да реализираме доста триумфи.

- Изигра към този момент два мача с екипа на Химки, по какъв начин ти се коства тимът?

- Да изиграх към този момент две контроли, тимът се гради сега, защото сме много нови момчета и задачата е оцеляване в елита, и първите ми усещания са, че ще успеем да я реализираме.

- Твоят трансфер от Арда много се разяснява както от почитателите по този начин и от експерти. Липсва ли ти към този момент тима и града?

- Да сигурно ми липсват както тимът, по този начин и градът, защото прекарах не малко време в Кърджали, само че от време на време кариерата изисква да се вършат жертви в гонене на по-голяма цел.

- С какви усеща се раздели с тима?

- Разделям се с доста положителни и топли усеща с всички свързани с клуба и с града като цяло, получих стотици известия от почитатели, и другари, което ме трогна несъмнено!

- Успя ли да проследиш успеха над Септември?

- Да изгледах целият мач, мисля че тимът не сподели целия си капацитет, само че в тази ситуация значими бяха трите точки, предвид на времето и терените в първите кръгове постоянно е значимо да вземеш трите точки без значение с каква игра.

- На кого искаш да благодариш?

- Естествено желая първо да благодаря на управлението на Арда, както шефовете, на треньорите, по този начин и спортния шеф, че ми дадоха тази опция да се развъртвам, и посредством този мой трансфер се надявам да съм се отблагодарил. Искам да благодаря на всички момчета, с които играх в клуба и преживяхме страхотни страсти и победи, също по този начин на почитателите, които от първия ден бяха до мен и мисля, че им се отплатих на терена. Сигурен съм, че отборът ще реализира задачите, които са сложени. Стискам палци!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР