Бившият министър-председател на Македония Никола Груевски е избягал в Унгария

...
Бившият министър-председател на Македония Никола Груевски е избягал в Унгария
Коментари Харесай

Потвърдено - Груевски е избягал през Албания с унгарски дипломатически автомобил

Бившият министър-председател на Македония Никола Груевски е избягал в Унгария през Албания. Това бе публично доказано и от албанските гранични управляващи.

Оказва се обаче, че Груевски най-вероятно е влезнал незаконно в Албания и незабавно се е насочил към унгарското посолство в Албания. Оттам благодарение на маджарски дипломати е достигнал до Будапеща.

Албанската полиция, че вечерта на 11 ноември Груевски е напуснал Албания и влезнал в Черна гора през граничен пункт при Шкодренското езеро, само че за някогашния министър председател няма електронни данни от къде и по кое време е влезнал в Албания.

" Гражданинът Никола Груевски на 11.11.2018 година към 19:11 часа е излязъл от територията на Република Албания на Граничен контролно-пропусквателен пункт Хан и Хотит към Черна гора като пасажер в автомобил с регистрационен номер CD1013A благосъстоятелност на посолството на Унгария в Тирана. На 11.11.2018 година за жителя Никола Груевски не е имало никакво изказване на границата или съобщение, че е човек, който се търси ", оповестяват албанските управляващи, като се прецизира, че на излизане от страната той е употребявал персоналната си карта.

Досега се смяташе, че Груевски е напуснал Македония незаконно през северната граница със Сърбия. Той въпреки всичко е минал през Сърбия, само че чак след Черна гора./ Канал 3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР