Бившият министър на културата Вежди Рашидов осъди също бивш министър

...
Бившият министър на културата Вежди Рашидов осъди също бивш министър
Коментари Харесай

Вежди Рашидов осъди „гробаря“ Минеков за 20 000 лева за клевети и на втора инстанция

Бившият министър на културата Вежди Рашидов осъди също някогашен министър на културата Велислав Минеков за нанесени клюки и обиди в обществени изказвания в продължение на четири години.

На 27 юни Софийският апелативен съд удостовери решението на Софийския градски съд от 31 март предходната година. Така и на втора инстанция бе доказано, че изказванията на Минеков, направени в 16 изявления, са позорящи за положителното име и персоналното достолепие на Вежди Рашидов.

Съдът е определил Минеков да заплати на Рашидов 20 000 лв. плюс разноските по делото.

Системните оскърбителен и обидни изказвания на Минеков са безусловно безпочвени и засягат по неприемлив метод положителното име, престижа, креативната кариера италанта на Вежди Рашидов.

Да накърниш достолепието на един човек не е независимост на словото, клеветата и обидата не са независимост на словото, а издават тежки комплекси, разясниха адвокати.

Неспиращата фиксация на Минеков върху потвърдения огромен български художник и фамилията му продължава с години. Това принуди Вежди Рашидов да заведе против него и второ дело за клюка и засегнатост

Защитник на Вежди Рашидов е авторитетната адвокатска адвокатска фирма на Менко Менков.

„ Всеки човек би трябвало да пази достойнството и името си. Потърсих правата си в съда. Видя се, че има почтени и почтени съдии. Задача на правораздаването е да сътвори хигиената в обществото ни, с цел да не бъде омърсяван всеки заслужен човек, тъй като всички ние живеем, с цел да сме почтени в очите на родителите ни, на децата ни, на внуците ни и на цялото общество “, разяснява сбито Вежди Рашидов

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР