Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла България

...
Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла България
Коментари Харесай

И „просто Наско” изгърмя от листите на ПП

Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла България го знае – Просто Наско, няма никакъв късмет да бъде включен в изборните листи на „ Продължаваме промяната ”, научи „ Уикенд ”.

Младият провинциалист от Хасково, рекламиран като будител и читалищен деятел от Кирил Петков при издигането му на поста, е бил изрично отсечен от управлението на групировката.

Самият Асен Василев въпреки всичко се е застъпил за съгражданина си да му бъде даден късмет в описите в родния им край Хасково, където е добре признат от локалните, само че престижите в Политическа партия въобще не били съгласни.

Според някогашни депутати, в случай че Наско бъде включен в листите, това значи да се даде огромен залък самун в устата на съперниците и мотив за офанзиви от страна на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ”.

Реклама

Атанас Атанасов остави известност с не една нелепи изяви, само че черешката на тортата бе фамозното му селфи от министерския кабинет на рождения му ден през април, когато навърши 32.

Тогава, с тип на крепко напушен с трева, министърът си направи селфи и запис, в който в несъответстващо положение и занимателен диалект, във видео благодари на всички, поздравили го за рождения му ден.

Месеци по-късно, бурните реакции и разногласията дали е бил под въздействието на опиати, не спираха, а опозицията употребява случая да се подиграва на фрагментите на „ Промяната ” нонстоп. Поискана бе и оставката му, само че тогава за Атанасов се застъпил персонално Асен Василев и настоял да си остане на поста. Това пък породи клюки за тяхна особена непосредственост. За да се тушира мълвата, в този момент досегашния вицепремиер склонил Просто Наско да не е в листите на Политическа партия. „ А и най-малкото е почтено по отношение на Киро – откакто махнаха неговата обичана Лена, дано да махнат и Асеновия обичан Наско ”, майтапят се „ промянаджии ”.

Преди няколко дни пък, Просто Наско отново разбуни духовете, като се съобщи като безжалостен почитател на плана „ Бузлуджа ”, под който стоял неговия автограф.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР