Бившият министър на икономиката Даниела Везиева е уволнена от шефското

...
Бившият министър на икономиката Даниела Везиева е уволнена от шефското
Коментари Харесай

Николай Събев уволни Везиева от шефското място в борда на БДЖ

Бившият министър на стопанската система Даниела Везиева е уволнена от шефското място в борда на шефовете на БДЖ

Протоколът ПД-81 за освобождението ѝ без предупреждение е подписан от министъра на превоза и известията Николай Събев и носи днешна дата, научихме от.

OFFNews заяви, че разполага с документа и в него няма посочени претекстове. Уточнява се, че освобождението на Везиева от заеманата служба не я освобождава от отговорност.

Самият Събев докара Везиева в БДЖ единствено преди три месеца, макар че за нея още от времето когато беше длъжностен министър на стопанската система във втория кабинет на Стефан Янев имаше съществени съмнения, че е изплагиатсвала съвсем целия си докторат. Впоследствие подозренията освен че се потвърдиха, само че ѝ бе отнета и научната степен.

Приключващото ръководство на министър Събев в транспортното министерство ще се запомни главно със серия безсмислени кадрови и структурни рокади, цялостен безпорядък и никаква успеваемост. В БДЖ не бе пипната нито една от схемите за източване на жп превозвача от времето на ГЕРБ, а качеството на услугата продължава да е под всякаква рецензия и в допълнение се утежнява.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР