Бившият министър на енергетиката в кабинета Петков Александър Николов възнамерява

...
Бившият министър на енергетиката в кабинета Петков Александър Николов възнамерява
Коментари Харесай

Хванаха се за гушите: Бившият енергиен министър ще съди наст...

Бившият министър на енергетиката в кабинета " Петков " Александър Николов има намерение да съди сегашния Росен Христов.

Пред Би Ти Ви Николов сподели, че е подал тъжба до прокуратурата, само че е завел и цивилен иск в районния съд в Попово, където е адресната регистрация на Христов.

Николов сподели, че става дума за " много обстановки " и " вменяване на виновност " при изявления на Христов в петък. Тогава настоящият министър упрекна Николов, че е оставил министерството в безпорядък и без контракти за разтоварване на полутечен природен газ. След изказванията си служебният министър беше разпитан в Националната следствена служба като очевидец по отношение на следствието на прокуратурата по спрените доставките на газ от съветската държавна корпорация " Газпром " за България и последвалото през идващите месеци пазаруване на газ от други компании по време на предходното съдружно държавно управление. Сигнали за това бяха подадени от ГЕРБ.

Николов разяснява през днешния ден, че проблемите на България следва да намират решения в разговор, само че откакто вместо това са казани лъжи по негов адрес, а името му е опетнено, е оформил правосъдните документи. Така на Христов щяло да му се наложи да влезе в спор, без значение къде.

Христов отговори пред публицисти в Бургас, че " това е на ниска цена метод за търсене на пиар и медийно внимание ", а всеки министър би трябвало да носи отговорност за своите дейности и безучастие. Увери, че е подготвен да понесе отговорност, в случай че се окаже, че не е прав. Сега и Николов трябвало да научи същото по сложния метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР