Бившият мениджър на Челси Томас Тухел е заинтересован от възможността

...
Бившият мениджър на Челси Томас Тухел е заинтересован от възможността
Коментари Харесай

Тухел готов да поеме Англия след Световното

Бившият управител на Челси Томас Тухел е заинтригуван от опцията да поеме от Герет Саутгейт ролята на народен селекция на Англия след края на Световното състезание в Катар, твърди " Дъ Телеграф ". Разбира се, значително този сюжет зависи от приставянето на " трите лъва " на Мондиала. Ако селекцията на Саутгейт не оправдае упованията, е доста евентуално той да напусне поста.

Критиките към Саутгейт се усилиха след слабото показване на Англия в Лигата на нациите през тази година и изпадането на тима в по-долната дивизия. Бившият халф подписа нов контракт, който е със период до декември 2024 година. Планът бе той да води тима и по време на Евро 2024.

Тухел бе уволнен от Челси през септември след единствено 16 месеца отпред на лондончани. За да стане селекционер на Англия обаче има и още едно значимо условия. Той би трябвало или да се съгласи да работи на по-ниска заплата, или Футболната асоциация на Англия да усили съвсем двойно бюджета за заплащане на селекционера. Твърди се, че сега Саутгейт получава по към 6 милиона паунда на година, до момента в който заплатата на Тухел на " Стамфорд Бридж " бе 13 милиона паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР