Бившият мениджър на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман най-вероятно ще поеме

...
Бившият мениджър на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман най-вероятно ще поеме
Коментари Харесай

В Германия: Нагелсман поема Тотнъм

Бившият управител на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман най-вероятно ще поеме Тотнъм през лятото, тръбят в Германия.

Дори вчерашното срамно проваляне от Нюкасъл с 1:6 в директната борба за топ 4 от XXXII кръг на британската Висша лига през вчерашния ден не отхвърля германеца от опцията да води британския клуб, написа Sport Bild.

Тотнъм показва неотложен интерес, откакто Нагелсман бе уволнен от баварците и искаше да го притегли незабавно, само че самият експерт отговори, че първо желае да си вземе отмора, а не незабавно да започва още веднъж работа.

35-годишният треньор организира диалози и с Челси, само че отхвърли да води „ сините “ от Лондон и в този момент е решил да поеме „ шпорите “. Той обаче не счита да прибързва, до момента в който договаря и възнамерява лятната селекция.

Такава сигурно е нужна, сподели неделния срам против „ свраките “ и получените 5 гола за по-малко от 21 минути игра.

Капитанът и вратар на отбора Юго Лорис, който бе сменен на почивката, дефинира представянето на Тотнъм като срамно и се извини на почитателите.

„ Ситуацията е доста смущаваща. Трябва да се простим на почитателите. Не показахме положително лице и не успяхме да отговорим уместно на представянето на играчите на Нюкасъл “, съобщи Лорис пред Sky Sports.

„ Изоставахме във всички аспекти на играта и изцяло пропуснахме първото полувреме на мача. През второто полувреме обстановката бе друга, само че е в действителност мъчително. Дори не става дума за тактичност, а просто не успяхме да им се противопоставим. Трудно е да приказвам за представянето ни сега. Можеш да понесеш един или два удара, само че ние изобщо не успяхме да реагираме и да се върнем в мача. Нюкасъл заслужава да му отдадем дължимото за метода, по който започва дуела. Те съвършено знаеха какво желаят да създадат “, добави френският пазач на Тотнъм.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР