Бившият лондонски дом на рок легендата Фреди Меркюри е на

...
Бившият лондонски дом на рок легендата Фреди Меркюри е на
Коментари Харесай

Продават дома на Фреди Меркюри за 38 млн. долара

Бившият лондонски дом на рок легендата Фреди Меркюри е на разположение за закупуване за тези, които разполагат 38 млн. $.

Garden Lodge в Кенсингтън, Западен Лондон, е бил дом на фронтмена на Queen в продължение на 11 години и може да се похвали с функционалности, включващи японска всекидневна, хол с двойна височина, бар/библиотека и музикален център.

Според Knight Frank, която се занимава с продажбата, парцелът е платен от Меркюри на място, когато той го посещава за първи път през 1980 година

В съдействие със профилирания интериорен проектант и дизайнер Робин Мур Еде, Меркюри обновява дома през идващото десетилетие, употребявайки най-хубавите материали и персоналния си дизайнерски усет, с цел да сътвори това, което той назовава своя " провинциална къща в центъра на Лондон ", се споделя в прессъобщение на Knight Frank.

Певецът на Queen е проектирал дома си по този начин, че да бъде " запаметяващо се, гостоприемно място, което да отразява неговата витална персона и еклектична визия ", се споделя още в известието.

В този дух трапезарията е боядисана в цитрусовожълто, което съгласно сведенията е било обичаният цвят на Меркюри, а корнизите на стаята са в спомагателни ювелирни тонове.

Някога дом на рояла, който Меркюри употребява, с цел да композира " Бохемска рапсодия ", всекидневната предлага панорама към градината на парцела, която е украсена с огромни магнолии и " въодушевени от Ориента " водни детайли.

В основния апартамент на парцела се влиза през тогавашната гардеробна на Меркюри, където той е съхранявал облеклата и театралните си костюми. Помещението е огледално от пода до тавана, с голям брой порти на шкафове.

" Тази къща беше най-прекрасната кутия за мемоари, тъй като във всяка стая има толкоз обич и топлота " , споделя Остин в прессъобщение.

" Беше наслаждение да пребивавам в нея и имам доста прелестни мемоари. Сега, когато е празна, се придвижвам обратно към първия път, когато я разгледахме. Откакто с Фреди пристъпихме през именитата зелена врата, тя е място на мира, същинска къща на художник, а в този момент е време да поверя това чувство за успокоение на идващия човек ", добави тя. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР