Бившият лекар на американския национален отбор по гимнастика Лари Насар

...
Бившият лекар на американския национален отбор по гимнастика Лари Насар
Коментари Харесай

Бившият лекар на американския национален отбор по гимнастика Лари Насар с присъда от 360 години затвор

Бившият доктор на американския народен тим по гимнастика Лари Насар получи спомагателни 125 години затвор, откакто съдът в Мичиган го призна за отговорен за полово посягане. Това е третата присъда за 54-годишния доктор, който бе осъден за още 235 години поради детска порнография и по други обвинявания. Така Насар би трябвало да излежи най-малко 40 години от последната си присъда, с цел да може да подаде молба за освобождение.

Лари Насар изслуша стотици от своите жертви и беше съвсем атакуван от мъж, чиито три дъщери също признаха, че Насар се е възползвал от тях. Името на мъжа е Ранди Маргрейвс, който беше спрян от полицейските сили, преди да успее да стигне до Насар в самия съд. Той сподели, че желае единствено минута уединено с "този дявол ".

"Нашето общество не би трябвало да бъде без закони. Знам това. Загубих надзор над себе си, само че по-късно ми го възвърнаха в килията ", сподели той.

Повече от 260 дами свидетелстваха против Насар, като някои от случаите стигаха до 90-те години на предишния век. Голяма част от дамите настояха да създадат това обществено по време на 7-дневното чуване в Ингъм Каунти, а измежду тях бяха олимпийските състезателки от Лондон 2012 Али Райсман, Джордин Уийбър и Маккайла Мароуни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР