Бившият конституционен съдия и депутат в три мандата Георги Марков

...
Бившият конституционен съдия и депутат в три мандата Георги Марков
Коментари Харесай

Георги Марков подкрепи водача на листата на ПП ГЕРБ и СДС в 12 МИР- Монтана Ирена Димова /снимки/

Бившият парламентарен арбитър и народен представител в три мандата Георги Марков поддържа лидера на листата на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в 12 МИР- Монтана Ирена Димова. Доверието сред тях е огромно и той гальовно я назовава Ирен.
"Освен 9 години като парламентарен арбитър бях и три мандата депутат. Единият път бях във Великото национално заседание, а след това и в две елементарни, тъй че запознат съм политика и четири години бяхме сътрудници с Ирен в 44-то Народно заседание и съм доста впечатлен, тъй като тя е млад, само че към този момент доста умел политик, извънредно дисциплинирана и нещо, което е доста значимо е жена с харизма. Не на последно място Ирен е с доста задълбочени познания в региона на стопанската система и финансите, нещо, което е прекомерно значимо, тъй като след филантропичната рецесия от Covid-19 ще пристигна момента да се оправят икономическите последствия. Аз съм привързан към Ирен, тъй като сме огромни другари, гостувал съм й в Монтана. Това беше една незабравима вечер при цялостна зала. Представих книгата си "Феноменът Виктор Орбан ", по тази причина си разрешавам да кажа и моля към всички гласоподаватели в област Монтана, не просто да гласоподават за Политическа партия ГЕРБ, тъй като тя е партията направила забележителни промени в България, само че и гласоподават за Ирен, тъй като ще имате един заслужен депутат. Обичам Ирен и постоянно на драго сърце бих пристигнал още веднъж в Монтана, този път да приказваме освен за Виктор Орбан, а за 30 години народна власт в България. Успех на Ирен. Обичам я доста ", показа Георги Марков.
Георги Марков е уверен в триумфа на коалиция ГЕРБ-СДС.
Той счита, че няма нищо по-естествено от обединението на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, тъй като това са десети юбилейни избори за нормално Народно заседание след измененията. Точно преди 30 години през 1991 година, когато Марков е в първите редици на Съюз на демократичните сили е реализирана първата победа на “синята идея” и е нанесена първата загуба на представителите на “социалистическата идея”.
Тридесет години по-късно Съюз на демократичните сили не е същата партия, само че е партията, която е посочила най-вече резултати на социалистите в България.
Правилният избор е ГЕРБ партията, която направи доста за България и има занапред още какво да направи. Георги Марков моли да подкрепите лидера на листата на коалиция ГЕРБ- Съюз на демократичните сили за област Монтана Ирена Димова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР