Бившият колега на DJ Цеци Лудата Глава и настоящ собственик

...
Бившият колега на DJ Цеци Лудата Глава и настоящ собственик
Коментари Харесай

Събират доказателства за тормоз и издевателства над Денис Теофиков!

Бившият сътрудник на DJ Цеци Лудата Глава и сегашен притежател на няколко заведения в Русе Питър Йор се е заел да събира доказателства за виновността на озвучителя на за споходилата го тежка орис.

Откакто се разчу за случая, своя Facebook профил, той зове всички, които са станали очевидци на тормоз и отношение отвън нормите по отношение на младия реализатор да го алармира.

Призива му бе чут и той показа лавина от чатове, клипове, и разкази за неприемливо държание на свищовския озвучител с мутренско поведение по отношение на младия гений, който почина след рухване от 7-ми етаж единствено на 21 години.

Качвам клипчетата дето и той качва има една дето ме е качила че и извършвам кражба видеата това са от самият Денис Теофиков не качва единствено тя да знаете!

Все повече хора от музикалния отрасъл споделят свидетелски истории, които водят до заключението, че униженията, издевателството и ограбването на труда му са довели до съдбовното решение да отнеме живота си политайки от седмия етаж на жилищна постройка на 24 октомври.

Питър е на мнение, че прокуратурата би трябвало да се самосезира, само че не е изключено цялата събрана фактология да й бъде изпратена с съпътстващ сигнал против продуцента Ники Пашев и някогашния му чиновник Dj Цеци.











Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР