Бившият кмет на Северен Ральо Ралев се оказа доста близък

...
Бившият кмет на Северен Ральо Ралев се оказа доста близък
Коментари Харесай

Ральо Ралев се сближи с царя на бодибилдинга

Бившият кмет на " Северен " Ральо Ралев се оказа много непосредствен с царя на бодибилдинга в международен мащаб Виктор Бариос. Това излиза наяве от фотография, споделена в обществените мрежи от самия фитнес занаятчия.

" Със скъпия ми другар Ральо Ралев. Винаги е наслаждение да беседвам с него ", е написал Бариос. Приятелската намира се случила преp уикенда - по време на двете надпревари по фитнес и културизъм, които се организираха в Международния панаир в Пловдив.

Ралев, който има уклон към битката, си поговорил с известния познавач, чиято друга работа е да опитомява кадема на първенците от " Лудогорец ", а точно орлицата Фортуна. Виктор Бариос е магистър по бодибилдинг и фитнес методика към Световната федерация по бодибилдинг. Той е измежду малцината, имали рядката опция да се срещнат очи в очи със седемкратния притежател на купата " Мистър Олимпия " и холивудска звезда Арнолд Шварценегер.

Още при появяването на фотографията в обществените мрежи мнозина допуснаха, че Ральо Ралев има упоритостите да става фитнес инструктор. Причината за догатката им е, че сега тече курс на Бариос в София по тази линия. Рал​ев не е част от него, само че не е изключено и да се преквалифицира и след няколко месеца да инструктира млади хубавици по какъв начин да поддържат формата и егото си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР